Poradí mi někdo? Co všechno je nutné nastavit v BitCometu, aby se video začalo stahovat? Nemůžu to nějak rozjet... Torrent tam umístěný mám, ale nic se nehne. Jen mně to po určité době vyhodí ven... Dík.
Páni poradte mi prosím ktoré z tých videí na isohunte je o jelenoch?Poprípade polovacky na diviaky alebo srnce? Názvi by bodli.Este by ma zaujímalo o čom je video kapitala kronhjortar. Dik
neviem ci sa to sem hodi ale je to strasne dobra stranka s videami.je tam aj live video .cele to je natacane v nejakej nemeckej obore je tam vela jelenov,diviakov...prijemne pozeranie
<br/>www.wildtiere-live.de/de/ :D
Nevie mi dakto povedat preco,ked som stiahol Dream trophies from Hungary, mi to nero nechce napalit? DA sa to napalit aj dako inak? V inom programe? Dik
caute. nenašla by sa nejaka dobra duša a neposlala by mi nejake polovnícke videá.
<br/>môj e-mail je: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ahojte pošlite my niekto prosím adresu kde by som si mohol sťiahnuť
<br/>videá zo spoločnych polovačiek na diviaky.
<br/> Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>ĎAKUJEM
mildo, prosim ta porad postup ako stiahnut videa z isohunt alebo nejakej inej stranky? z isohuntu mi to neide. ked sa nastavim na video tak mi neda ponuku stiahnut.....