mildo, podľa Tvojho príspevku a rád aj ja sťahujem video z Isohuntu. Ide to však veeeeľmi pomaly (6 kB/s) , mám internet 512 Mb/s. Dá sa v nastaveniach Bitcometu nejako "urýchliť" toto sťahovanie?
<br/>Elo:
ta rychlos je obmezdena tymi od koho stahujes "peers" takze s tym nic nespravis
<br/>pocul som ze za bitcomet sa aj plati takze by si to mohol urcite urychlit tym, ale neviem co je na tom pravdy
Zdravim. Nevie niekto kde sa daju stiahnut spolocne polovacky na diviaky, prip. drobnu zver? Na Isohunte je len jedno video o diviakoch z Madarska. Dik.
diky moc.ja mam vela polovickych filmou ale momentalne ich nemam doma su to hlavme madarske spolocne polovacky na diviaky ,ako sa spava zver po vystrela alebo ked je zasiahnuta jak sa ma strielat ked je v psenici v lucrne.atd.ja som ich uz videl perto som sa pytal ci nevies dajake stranky.
Ja uz tiez dake tie videa mam, ale rad by som si zbierku zveladoval. Co tak výmena? môj mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ozvi sa, snad sa dohodneme;)
caw.mal by som ale este stale ich nemam doma slubil so aj (nick : nugymu)ze sa mu ozvem ked budem mat .su o madarske filmi velmi pekne .
<br/> [/] [img] [/img][r] [/r]
janos aky nazov filmu si dal hladat cez toho bitlorda? ja pouzivam utorrent je to to iste... inak objavil som dalsie videa : Hunting 4 a 6 dajte vyhladat a tahajte pojde nam to vsetkym rychlejsie ))
Mildo do "Search" napíš hunters video, vyhodí ti všetky čo tam sú, je toho dosť, len škoda že je tam veľa poľovačiek z Afriky, ale určite tma nájdeš dačo pre seba, čo ty obľubuješ