mildo ale ved ked chces niekomu nieco poslat tak to nemusi byt len cez net.Slovenska posta doruci vsetko aj moje korunky kutebe daj vediet nieco poriesime lebo ja nemam moc moznosti tahat filmi [r]Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. [/r]
mildo, pripájam sa k Balistikovi, čo máš posťahované, napáľ a .... určite sa dohodneme. Môj mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ak sa ti chce a ja by som mal zaujem, lebo cez ten net je to trochu na dlhe lakte. Daj nejaku sumu a urcite sa dohodneme. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Skadial ste chlapi? mozno sme blizsie jak sa zda ja na tom nechcem zarabat.....ked ta iba za cenu media...
<br/>
<br/>inak mam Wild boar hunting, Monster stags, In the blood , Big four, My very best buck, Life of the roebuck, Rutting bucks in hungary, Black bears, Highland fever, Hunting fever in New Zealand, Dream trophies from Hungary, Cape buffalo,
Mildo, som z východu, ale napíš mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a určite sa dohodneme. Dík
Mildo,nevahaj,otvor zivnost.Teraz vazne-mam obrovsky zaujem,ozvi sa prosim na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Vcera som si precital ako na to myslim to stahovanie a nie je to nic tazke,hned som stiahol dve kvalitne dvd skoda ze jedno je po svedsky ale co uz,to druhe je vabenie srncov v madarsku nema chybu.Ako tu uz bolo spomenute je ich tam viac nez dost a navyse v dvd kvalite
chlapi, moj e-mail je Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>btw jacenko pozri si tie dvd co mam uz netahaj tahaj ostatne a vymenime si.....
rad by som aj ja nejake zamenil,mam aj svoj film ktory som natocil minuly rok..takze keby niekto chcel tak Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ;)