juuuuj, nesvietil mi príspevok, odpovedal by som ti hneď. obávam sa, že ťa kamaráti z mokrej štvrte nepochvália, že si neodpustíš svoje rýpanie.
<br/> keby si bol génius, tak pridáš ešte dva ďalšie príspevky, ktoré broja proti pribine. ale ty si len mimoriadne inteligentný. niet sa čo čudovať, veď PaR je časopis SPZ. aspoň podľa Hlavných úloh... z IX snemu spz. neviem, aký hlupák to písal, ale ten už v tom čase patril niekomu inému. ale tvojim spolubojovníkom to nevadí. mal si ho veru radšej celý pokukať. zábavné na tom je, že PaR skutočne informuje tendenčne, jednonne. videl si tam už niekedy aj článok o Pribine? je to riadna poľovnícka organizácia, zaregistrovaná, ale nás sa nik na naše stanoviská nik nepýta. vieš prečo? lebo len spzťácke sú jedine správne. lebo tam všetko vedia, sú rovní bohu, môžu robiť čo chcú, zákon, nezákon. a ty, inteligent tu ešte provokuješ, dráždiš. verím, že boj o zlatú medailu spz nezostane nepovšimnutý a prajem ti ju od srdca. možno by ti ešteviac pomohlo, keby si dostal nejakú ženu z rodiny do klubu poľovníčok. tam berú aj nepoľovníčky a majú aj medzinárodný úspech. za rok je ich už vraj 30. nenapadá ma, ako ti ešte pomôcť.
<br/> ale keď už máš tie dobré vzťahy, snáď by si mohol pomôcť aj iným, napr. s uznesením snemu spk, dodnes ho akosi nie je, aj zmena stanov bola, niet jej... nuž tak, či ani tebe nechcú dať? vieč čo, nech si to nechajú a vytapetujú si s tým interiér. veď nám to zas až tak nechýba.
<br/> ale snáď sa pri tých dišputoch dozvieš, prečo sme ešte stále onô uznesenie prezídia spz nedostali. veď to panstvo dostalo za úlohu uznesením rady spz. nevymýšlam si, tu to:
www.polovnictvo.sk/aktuality/otvoreny-list [/]hľadaj
.
<br/> huncúti sú to, keď sa jedná o Pribinu, ani len ten zákaz nám nechcú dať, žgrľoši. no keď budeš na tej stránke, tak si i otvorený lis p lebockého prečítaj, nech sa ti vryje do pamäti, aby si ho stále nehľadal, keď budeš čítať
pribina.eu/?page_id=21 [/]Komentovaná titulka
na stránke vľavo v dôležitých dokumentoch.
<br/> a ak sa ti bude máliť, rád ti zas odpíšem, mám tu toho dosť, čo snáď mnohým slušným členom oči otvorí, komuže to toľké groše odvádzajú, komu to tak verne ťapkajú. prajem pekný večer.