dnes som volal do hubertlovu,že by ho mali expedovať koncom februára, ak sa im dá po predošlých piatich pokusoch veriť. Tiež si myslím, že by radšej mohli zdvihnúť cenu, aj tak som tam už zatoľko čo stojí katalóg pretelefonoval.
Katalóg zbraní je na 95% ten istý, ako každý rok, nechápem načo si ho kupujete! A nehorázne mešká. S Hubertlovom som už dávno skončil a Poľ. rybárstvo, no neviem. Vraciam sa k Myslivosti.
Dobre robíš. Ja odoberám myslivost už zopár rokov a nedám dopustiť. Je mi len veľmi ľúto, že na Slovensku nikto nie je schopný vydávať aspoň jedno kvalitné periodikum. Odborný potenciál tu je, ale ako zisťujem slovenskí odbornící stále viac publikujú napr. v Myslivosti. Čím to asi je????
Ja som si najprv kupoval Naše poľovníctvo, ale po odporúčaní kamaráta som prešiel na PaR, že je to zväzový časopis, ako zatiaľ s ním som spokojný aspoň ja osobne. Kupujem ho pravidelne a keď sa zvýšia nejaké tie drobáky tak si kúpim i Naše poľovníctvo. Ale keď toto tu čítam ostal som zaskočený, ale dneska ide len o biznis o nič iné, čím najskôr nabaliť slušný balík eur a vypadnúť. Čo s tým spravíme my biedni poľovníci / rybári...