Ahoj klucí svůj názor na tohle téma,jaké je podle Vás nejlepší plemeno na lov divočáků????Jak tady pročítám forum,tak je tady hodně majitelů různých plemen, a proto bych byl rád,kdyby jste mi napsali komu jak které plemeno na divočáky pracuje atd...Já osobně lovím divočáky se svojí štajeračkou a jsem maximálně spokojený,ale viděl jsem různá plemena ,která dělala na divočáky výborně,proto bych chtěl vědět co si o tom myslíte..........Lovu
Ja si myslím, že každý durič je dobrý........ no nie každý sa vydarí!!! Ťažko je hovoriť, ktoré plemeno je dobré na lov diviakov....... A ako to už býva....... každý svojeho BOHA chváli........ asi toľko k tejto téme......
jako o tom žádná,já jsem jednou na naháňce viděl jak bavoračka dohledala divočáka a u zhaslého kusu 20minut hlásila a to byla paráda!!,takže asi tak,jinka jsem viděl už hodně dobrých plemen na černou zvěř a to jak honičů,teriérů i ohařů
klucí děláte si prdel,ale já znám myslivce a jeho žena má pudla,a řekla mu dokud bude pudl,tak si žádnýho psa nekoupí!tak se nasral,začal brát pudla na posed a už mu dokonce dohledal i pár divočáků!!!
Chlapci, len každý z Vás si prácu psa na diviaka predstavuje ináč, to je najväčší problem. Pokiaľ by sme to chceli brať všeobecne tak je to na individualite psa a nie plemena v každom sa nájde dobrý a zlý durič. Hawk
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Viktor Chromý
Markétko začínam mať pocit,že v Čeku okrem Jendu poriadneho jagoša nikto nevidel,alebo bude chyba v majiteľoch?;)8-L:]:]:]:]:]:]:] Každé plemeno je špecifické....