Posledné schvalovanie kalendára kynologických podujatí na rok 2008 bude na SPZ 26.2.2008. Kalendár, ktorý v súčasnosti koluje medzi poľovníkmi nie je korektný a budú v ňom ešte zmeny.
Je to dosť neskoro mali by sa rozhýbať alebo robiť kynologický kalendar do marca budúceho roka aby to na seba nadvezovalo a nia aby človek hľadal ake akcie sa budu konať v Januári, februári a marci.
<br/>
<br/>troška by sa mali rozhýbať len tam spia,:x:x:x:x:x
No w³aœnie goñczy polski to duric i farbiar.
<br/>
<br/>Ja i Edek chcemy zaplanowaæ konkursy (skousky) w Polsce , Czechach , S³owacji i na Wêgrzech (Opus, Major , Gawra i inne gp).
<br/>
<br/>Oprócz tego mój Opus (ch.pl, sk, cz) jedzie jeszcze do : Austria, Wêgry , Sztokholm (Szwecja - World Dog Show).
<br/>
<br/>A to trzeba zaplanowaæ
no to je super akurat to hledam stahel sem si to ale pls nevis presne mista konana bo toto co tu mas ta je iba po okresoch ale blizssie miesta konania tam nejsu pls kebys mohel a mnel prilezitost to zehnat pls posli mi to na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. diky moc:D
Zdravím všechny. Nevíte někdo z vás, nebo spíše nemáte, rozpis okresních zkoušek z norování? Vím, že je to v dnešní době riskantní dávat na net rozpis. Ale kdyby někdo měl a mohl by poskytnout, budu rád. Hlavně Poprad a okolí, Čadca a okolí, Topolčany. Mám mlaďochy, tak bych je nejprve zkusil na okresních. Předem děkuji. E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.