Vážení kolegovia poľovníci. Mám TIKKU s takýmto úplným popisom: M 595/695 RH, MASTER/WHITETAIL INTERHUNTER, kaliber WINCHESTER 308. Potreboval by som k nemu 5 nábojový zásobník, ktorý má obj. číslo S 5840374. Vedel by mi niekto poradiť, kde si ho môžem kúpiť, alebo objednať na zásielku. Za Vašu radu vopred ďakujem.:-p:-p
Hola. Mám Tikku T3 a v podstate som s ňou spokojný. Teda až na pažbu, ktorá je tak vysoko položená, že sa vlastne nedá strieľať na mechanické mieridlá. Pažba je ideálne urobená pre streľbu cez puškohľad. Takže uvažujem o výmene pažby. Presnosť výborná. Ale stáva sa, že napriek, podľa mňa, vysokej starostlivosti, nájdeš šokokujúcu hrdzavú aj v hlavni Fína. Problém som mal s náhradným zásobníkom, ktorý napriek ročnému objednaniu nechodil, až nakoniec ho priniesli známi z Dánska. 3 ranový stál cca 2500.- Sk.
pravda...mal som objednanú Tikku (keď som ju bol objednať tak som si ju objednal bez mieridiel lebo naozaj tvar pažby neumožňoval používať mieridlá)...chcel som ľavorukú...ale ako som už kdesi písal fín je vlastne rus tak som sa nedočkal..čakám skromne na Sauer (už len asi 2 týždne)..
Súhlasím s Mirobom. Neviem na fína zohnať zásobník. Na priamý e-mailový dotaz ani len neodpovedali. Dovozca zbraní mi oznámil, že na TIKKU žiadne zásobníky dovážať nebude, lebo je to taká tortúra, že stratil trpezlivosť. Aj na dovoz zbrane sa vraj čaká mesiace. Ten zásobník si budem musieť obstarať voľajakou cestou až z Fínska.
<br/> V živote by som už TIKKU nekúpil, aj ke¡je to slušná guľovnica.
na T 3 VSS v 308 som kúpil montaž sko optilock v nerezovom prevedení kedže aj puška bola nerezová ale mal som problém pri nastreľovaná optiky 56 mm lebo montáž sa vždy po niekoľkých ranách uvoľnovala totiž tí tupci montáž krásme opieskovali ale už aj s narezanými závitmi ktoré boli samozrejme voľné vyriešil som to nakoniec tmelom na závity loclite červeným a optika sa už ani nepohla potom keď som menil optiku tak som zase nevedel uvolniť šróby a na dvoch mi roztrhlo imbus samozrejme také imbusové 3,5 nikde nezoženiete takže tam išli s normálnou hlavou ale tmel na závity som tam dal loctlite modrý ten sa dá aj povoliť ... temto tmel dávam aj na šroby uchytenia pažby a mám pokoj .
blesk - mohol by som ta poprosit o tvoju mailovú adresu,chcel ba som sa s tebov poradiť.Mám totižto s Tikkou podobný problém. moj mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. - Ďakujem
Jaaaj.;) Az teraz som precital tamtu temu a mi doplo.. V kazdom pripade si pusku pred kupou osaham. No na Finovi sa mi nepaci to ze na nu vraj treba velmi dlho cakat. To aby som si ju uz objednal ak ju chcem mat pre hlavnou sezonou 2008.