To, že sme členským štátom EU som napísal už v prvom maile dokonca som to ešte zdôraznil veľkými a hrubými písmenami /počítal som s tým, že tam nemajú ani šajn, že vôbec nejaké Slovensko existuje/, následne som tým argumentoval v druhom maile ako reakciu na ich odpoveď. Márne, tvrdili si stále to isté ... potom som to vzdal
S našim členstvom si oni tak mohli vieš čo.... Ja som im aj citoval príslušnú americkú legislatívu aj s prílohou, ktorá obsahuje tabuľku s jednotlivými štátmi a obmedzeniami. Ak chceš detaily a vieš anglicky, nájdeš vyhľadávačom, ak nie, pohľadaj si môj dialóg so Štefanom, tam je presný odkaz.
Nedalo mi a zahrabal som v starej korešpondencii. Nakopíroval som to tu a z nejakého dôvodu to neberie (asi to obsahuje nejaké neprípustné znaky). Ak máš záujem a k niečomu ti to bude, prihlás sa mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Asi nie, ale ak ta to neobtazuje, posli nejaku blizsiu specifikaciu a foto na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Vdaka