tak dnes som videl tri masice najvecsia mala okolo 120-140 kg a dve boli o trochu mensie ale ake bolo prekvapenie ked som za nimi napocital 27 prasiatok
<br/>
<br/>este pomimo toho som pozoroval troch lanstiakov ktore boli zapasene uz o 19 tej hodine popasali sa kolo krikov az sa vzdialili od nich asi 20 metrov na luku a z chrastia vybehlo 16 prasiatok dost zvlastne ze sa pasli na pokosenej velkej luke
<br/>
<br/>o stvrt na devet sa v prieseku zacali 4 past presne take lanstiky jeden bol vecsi asi starsi ale v prieseku bola vysoka trava tak som nevidel ci maju dake mlade
<br/>
<br/>ukazuje sa to dobre nie?
Veru, bez "lokomotívy" niet života. A nejaká ochrana by tiež prospela. No, a kto vyradí lokomotívu, tak by mal mať za povinnosť "došikovať novú."
ja som prvy krat videl tolko vela prasiec ale to berem sak masice boli velke tak preco nie ale k tym lanstiakom vybehlo 16 prasiec plus minus jedno dve a to si myslim je dost vela aby diviacata mali tolko malych co som pocul tak diviacata tak zo 2-3 vraj mavali u nasa aj to az koncom maja
<br/>pisal som lanstiaky koli tomu ze od 1.4 prechazda diviaca na lanstiaka tak aby to nebolo zavazdajuce
Mne prisla v piatok o pol osmej vecer svinka s asi ôsmimi mladymi,moc som ich neratal,lebo ma stara citila,bola dost nervozna,a ja som sedel pod trnkovym krikom 15 metrov od nej,s fotakom v ruke.Len skoda ze som pre pipanie digitalu mohol spravit len jeden zaber,viac som nechcel riskovat,kvôli prezradeniu mojej pozicie. Ale inak to malo silu.