Waldo vymeň to EVO a daj to tej 7 čky,,9g Accubond. Potom najdes aj pečeň.8-LNazdar.
<br/>Mne sa podaril diviacik cca 50kg.Rana na cca 80m vstrel pred lopatkou vystrel križom za lopatkou.Vstrel v priemere strely vystrel takmer totožný. KJG 7rem.mag.Pluca vybuchli ale inak vsetko zostalo v celku.
mirek - Waldo nenapísal,že by mu zver niečo odkazovala ! A Tebe keďže zrejme nevieš čo tento termín v poľovníckej "hantýrke" znamená ostáva len :učiť sa,učiť sa,učiť sa!
Ahoj waldo.
<br/>
<br/>Nie som nejaký provokatér, ale to srnča si vážil nevyvrhnuté.? Vieš, 16 kg je na srnča super váha, také by som nestrelil ani keby mi mali zaplatiť../ak by nebol iný, napr. akútny zdravotný, sanačný dôvod../ Poľujeme v susedných revíroch, ak sa dobre pamatám, no u nás slabšie srnky jednoročky majú tak 11- 13kg, nieto ešte srnčatá.. /po vyvrhnutí bez hlavy a ratíc../ Neurobil si dáky preklep?
Nazdar Marek,
<br/>
<br/>soraaaac to som doondial 3-ka a 6-ka su nad sebou na numerickej klavesnici. Chcel som napisat 13. Myslel som zivu vahu. Dik za upozornenie. Inac mohli by sme dat niekedy stretko a pokecat trosku...