Odkaz pre tiez polovnika :Gerri -pozrel som si tvoj album je pekny ale aj zaujimavy ,neviem ci ovladas zakony o polovnictve a kolko rokov vykonavas tuto uslachtilu cinnost ale mas vela odvahy a guraze ak ukazes taketo fotografie ohladom brloharenia ,lebo pokial viem vykopavanie dier za ucelom polovania je prisne zakazane
<br/>a je v rozpore zo zakonom o polovnictve ,neviem ci to vies ale je to velmi vazna vec a ty ako polovnik to ukazes na verejnost, byt tvojim pol.hospodarom tak uz niesi polovnik,jedine ze ste vsetci clenovia rovnaky .Je to ostuda.Z pozdravom lovu zdar.
A čo tak vykopávanie psa z nory alebo ho nechám tam a idem domov veď čo je to jeden pes hore dole a ak nevieš o čom tak radšej mlč. A je zvláštne že tvoja galéria je nejaká prázdna.:liar:
Zdravim,brloharenie a vykopavanie psa je nieco ine,pozri si fotky a uvidis ci je to zachrana psa alebo vykopavanie lisky alebo jazveca,ja som tiez vykopaval jazvece ale v dobe ked to bolo este povolene ,podla fotiek ktore su v albume na zachranu psa to nevyzera a ked je to tak ,tak sa ospravedlnujem ale moj nazor je taky aky som napisal a ci ja sa zapajam do fora tak je moja vec a pozri si podrobnejsie vsetky poratli najdes ma tam,a ked podporujes to co si napisal a mas privrete oci tak z mojou verziou nesuhlasis,mozno ste kolegovia ,blahozelam.
Zdravim..dakujem za upozernenie..Bola to norovanie..To kopanie bolo s cistym svedomim len vykopavanie ktoreho neslo odvolat boli sme tam skoro pat hodin..fotky som zrusil..A som zatial len syn polovnika ale skusky idem robit ak sa mi podari o rok aj pol..v inych pripadoch sa snazime lisky nekopat..ale suhlasim a viem o tom zakone..LOVU ZDAR
Osprawedlnujem sa za nazvenie brloharenia v cestine..Len by ma vazne zaujimalo ci te to u nas zakazane..V rodine mame brloharov uz od mojho narodenia..a este chcem vedet ako mam vybrat listata bez toho aby som ich vykopal..
ty si riadny srandista....chcem ta vidiet ako odchytavas liscata do sklopca...a pokial sa tam budes srat denne okolo brloha, liska mlade odnese inde...a potom vies co mozes chytat...lovu zdar
tiez sme norovali nedavno a liscata mali uzeny kotol kde pes vosiel a zasekol sa a museli sme ho vykopat a potom sme zaradom tahali mlade a je to dost obtiazne pre psa a ked tam ma mlade liscata a este ktomu aj staru