Sledujte premiéru relácie Halali
3. decembra 2005  v sobotu predpoludním o. 11.35 hodine na STV DVOJKE. 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 5. decembra 2005 so začiatkom o 00.20 hod. a 2. repríza  je 8. decembra 2005 o 16.00 hodine na kanále STV 2.

Obsah relácie:  
 
 
 
 
 
1, Besnota - reportáž o nebezpečnej chorobe, ktorú prenášajú líšky.
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
2, MINIKVÍZ - ktorý dravý vták loví líšky? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
3, Lov líšok orlami - reportáž o jedinečnej poľovačke na líšky, ktorú môžete vidieť iba na Slovensku alebo v Kazachstane. Podarí sa orlovi uloviť líšku? Uvidíte v Halali.
 
 
 
 
   
4, Ťažký rok - kalamitné drevo v Nízkych Tatrách lesníci spracovali. Ako prežili rok 2005? Naviac informácia, aké majú lesníci plány s financiami, ktoré získali od štátu ako náhradu za obmedzenie hospodárenia v chránených územiach.
 
 
 
 
 
5, Financovanie verejnoprospešných funkcií lesov - po prvýkrát v novodobej histórii sa nový zákon o lesoch zaoberá aj náhradami za stratu spôsobenú plnením verejnosprospešných funkcií lesov.
 
 
 
 
 
 
  
 

6, Lesní čerti - práve prebieha muflónia ruja. Ako žije muflónia zver, kedy sa k nám dostala, kde je rozšírená. Sledujte Halali.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ak máte záujem o samolepky (aj na autosklo), tričká, mikiny, čiapky s logom relácie Halali volajte na tel. číslo: 042-4340184, resp. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Ponúkame aj hromadné zľavy pre poľovníkov a poľovnícke združenia.




Partneri

Kto je online?

Práve tu je 546 návštevníkov a žiadni členovia on-line