17. decembra 2005  v sobotu predpoludním o. 11.30 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie Halali
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 18. decembra 2005 so začiatkom o 23.15 hod. a 2. repríza  je 22. decembra 2005 o 16.05 hodine na kanále STV 2.

Obsah relácie:   

 
   
 
1, Nový zákon - od 1. októbra platí na Slovensku nový zákon o lesoch. Zakáže nový zákon lesníkom aby používali pri obhospodarovaní lesov holoruby? Môžeme v lese zbierať huby a lesné plody? Čo nám zákon zakazuje a čo povoľuje? Dozviete sa v reportáži, v ktorej sme oslovili zástupcov Sekcie lesníckej Ministerstva pôdohospodárstva.

 
 
 
2, MINIKVÍZ -  aký druh rčaticovej zveri lovia Nóri najčastejšie?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
3, Exotika severu - reportáž z cestovateľskej výpravy slovenských poľovníkov v Nórsku. V prírodnej rezervácii sa môžu loviť losy, hlucháne i tetrovy. Nóry zver obhospodarujú s cieľom zisku pri predaji mäsa, trofej nieje prvoradá. Nenechajte si újsť túto zaujímavú reportáž.
 
 
 
 
 
 
   
 
4, Vianoce so živým stromčekom - redakcia Halali a lesníci darovali deťom z detského domova v Domaniži vianočný stromček a darčeky.


5, Vábenie zveri - ktoré druhy zveri sa dajú privábiť a ako. Dozviete sa v upútavke na Majstrovstvá Slovenska juniorov vo vábení zveri, ktoré sa uskutočnia 28. januára počas výstavy Poľovníctvo-príroda-oddych na Inchebe v Bratislave.
 
 
 
 

Ak máte záujem o samolepky (aj na autosklo), tričká, mikiny, čiapky s logom relácie Halali volajte na tel. číslo: 042-4340184, resp. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  Ponúkame aj hromadné zľavy pre poľovníkov a poľovnícke združenia.
 
 
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 653 návštevníkov a žiadni členovia on-line