17. júna 2006  v sobotu o 11.25 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 22. júna 2006 so začiatkom o 0.55 hod. a 2. repríza  bude 22. júna 2006 o 15.20 hodine na kanále STV 2.
OBSAH VYSIELANIA 
 
 
 
 
1, Rys ostrovid vo Veľkej Fatre - vďaka pracovníkom štátnej ochrany prírody sa späť do prírody vrátila dvojročná samica rysa ostrovida.
 
 
 
 
 
 
2,  Múzeum vo Svätom Antone získalo v tomro roku prestížne ocenenie - Múzeum roka 2005. Aké expozície múzeum ponúka celoročne a aké prekvapenia pripravujú pracovníci múzea pre návštevníkov 16. ročníka Dní Svätého Huberta sa dozviete od riaditeľa múzea Ing. Mariána Číža
 
 
 
 

  
 
3, Banský jarok - takto netradične nazvali lesníci nový náučný chodník v lone Štiavnických vrchov. Prekrásne prostredie vás určite nenechá ľahostajným - ako tip na výlet Vám "banský jarok" pri Počúvadle odporúčame.
 
 
 
  
 
4, Značky na dreve - od 1. júna platí vyhláška ktorá dopåňa Zákon o lesoch v oblasti vyznačovania ťažby dreva, označovania vyťaženého dreva a sortimentov. Taktiež sa pripravuje aj vyhláška o právach a povinnostiach lesnej stráže.
 
 
 
 
  
 
5, Tatranské turistické chodníky - v polovici júna otvárajú lesníci ŠL Tanapu letnú turistickú sezónu. Udržiavajú takmer 600 kilometrov turistických chodníkov - či budú v tomto roku priechodné sa dozviete práve v našej reportáži.
 
 
 
 
 
 
 

6, Ekohra: význam vody v prírode - aká je čistota našich riek? Ekologická hra je určená pre vedúcich ekologických krúžkov, pedagógov a všetkých, ktorí pracujú s mládežou.
 
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 215 návštevníkov a žiadni členovia on-line