23. októbra 2006  v sobotu o 11.10 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
 
Repríza  tohto vysielania je plánovaná na 28. októbra 2006 so začiatkom o 16.00 hod. 
 
  
 
 
 
1, Dni Svätého Huberta vo Svätom Antone. 16. ročník celoslovenských osláv poľovníctva. Majstrovstvá Európy juniorov vo vábení zveri, Majstrovstvá Slovenska vo vábení jeleňov a vábení srnčej, diviačej a dravej zveri.


 
 
 
 
 
  
 
  
2, Chodník vo zvernici nedávno otvorili v najstaršej zvernici na Slovensku pri Rimavskej Sobote. Starostlivosť o poľovníckych hostí je prioritou miestnych lesníkov. Viac vám prezradia pracovníci lesného závodu v Rimavskej Sobote. 

 
 
 
 
  
  
3, Deti prírode - štvrtý ročník celoslovenskej súťaže sa uskutočnil na Teplom vrchu.  Zúčastnili sa víťazi ekologických súťaží, ktoré organizuje Združenie lesníčiek, Slovenská agentúra životného prostredia, Štátne lesy TANAPu a Slovenský poľovnícky zväz (súťaž krúžkov mladých priateľov poľovníctva). Kto sa stal víťazom? Dozviete sa v halali. 


Vaše námety do obsahu relácie Halali nám môžete posielať na adresu:
Redakcia Halali, Centrum 1/1, 017 01 Považská Bystrica
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 042 - 43 40 184.

Sledujte Halali o dva týždne 7. októbra, kedy vám ponúkame reportáž z jedinečnej poľovačky na zlatého poľanského jeleňa, nebude chýbať ekohra pre deti, navštívime Vysoké Tatry i Národný park Poloniny. 
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 295 návštevníkov a žiadni členovia on-line