24. februára 2007  v sobotu o 11.30 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok  1. marca 2007 so začiatkom o 15.20 hod.  a 2. repríza na sobotu 3. marca 2007  o 14:45 hodine.

Dunajské Luhy


Reportáž o Chránenej krajinnej oblasti Dunajské Luhy zameraná na predstavenie dôležitých zložiek fauny a flóry lužných lesov okolo Dunaja.










Športové psy

Štvornohých priateľov využívajú v prírode nielen poľovníci a záchranári. Na Donovaloch sa predstavili mašéri so svojimi miláčikmi, pôvodom z Aljašky.







Lesná stráž
Tatranskí lesníci sa neuložili k zimnému spánku. Napriek tohtoročnej netradične teplej zime, na Orave je snehu dosť na to, aby lesníci museli prikrmovať. Sledujte Halali a dozviete sa viac.



Vážení priatelia Halali,

ďakujeme Vám za Vaše názory na kvalitu vysielanej tv relácie Halali. Prosíme Vás naďalej nám posielajte Vaše názory i námety do vysielania. Našim cieľom je spoločne s Vami zvyšovať úroveň obsahu tv relácie.
Poznáte zaujímavých ľudí, ktorí sa venujú poľovníctvu, lesníctvu a ochrane prírody, chovajú doma srnku či diviačika? Poznáte prírodné zaujímavosti, lokality, ktoré treba zviditeľniť? Dajte nám vedieť.

Tel.: 042 43 40 184, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ďakujeme Vám.

Vaša redakcia Halali.

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 365 návštevníkov a žiadni členovia on-line