10. marca 2007  v sobotu o 11.20 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok  15. marca 2007 so začiatkom o 14.50 hod.  a 2. repríza na sobotu 17. marca 2007  o 14:20 hodine.


1, Levické poľovnícke dni
sa nezadržateľne blížia a s nimi aj Medzinárodný festival filmov o prírode a poľovníctve. Ponúkame vám ukážky z víťazných filmov predchádzajúcich ročníkov a taktiež pozvánku na odborný seminár venovaný poľovníckej turistike.





2, Poľovníci a európska legislatíva -
rozhovor s Ing. Leopoldom Dugovičom zo Sekcie lesníckej MP SR, ktorý poodhalí význam vzájomného pôsobenia slovenských a európskych právnych noriem v oblasti poľovníckej legislatívy. Dozviete sa aj o love sluky v tomto roku.





3, Drop fúzatý na okraji vyhynutia.
Reportáž vás zavedie do Rakúska, kde tím ochranárov naištaloval špeciálne otpické odrádzadlá na ochranu dropov voči drôtom vysokého napätia. RNDr. Peter Krempaský zo Štátnej ochrany prírody rozpráva o príčinách úbytku dropov na území Slovenska.





4, Slovenské poľovnícke signály sa nehrávajú na poľovačkách
tak často, ako by si to priali funkcionári Slovenského poľovníckeho zväzu. Preto dávajú do pozornosti širokej poľovníckej verejnosti nové CD s názvom Slovenské poľovnícke signály. Slovenská poľovnícka hudba je síce v plienkach, ale vyrásť jej môžu pomôcť práve poľovníci - používaním slovenských signálov.





5, Morské oko -
pozveme vás do jednej z najkrajších scenérií slovenskej prírody. Lesnícky náučný chodník je otvorený pre každého. Sledujte Halali. 





Partneri

Kto je online?

Práve tu je 207 návštevníkov a žiadni členovia on-line