2. júna 2007  v sobotu o 10:55 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok  7. júna 2007 o 16:00 hod. a 2. repríza na sobotu 9. júna 2007  o 14:15 hodine na STV 2
Obsah:




1, Spoznaj a chráň
- reportáž zo súťaže pre deti základných škôl v okolí Zvolena a Detvy, ktorú pripravili odborní pracovníci Chránenej biosferickej rezervácie CHKO Poľana.









2, Zhody na Poľane
- jedinečná prehliadka zhodov i trofejí má pre poľovnícke obhospodarovanie význam. Tvrdia poľovnícky špecialisti zo štátnych lesov. Bude  prichádzajúca poľovnícka sezóna bohatá na kvalitné trofeje? Aké jelene sú perspektívnejšie pre chov - šestoráky či osmoráky? Sledujte Halali.







3, Päťdesiatročné múzeum
- v Tatranskej Lomnici už 50 rokov ponúka návštevníkom možnosť zoznámiť sa s našim najstarším národným parkom. Nedávno obnovená geologická expozícia poskytuje pútavú prechádzku po neživej prírode. A to samozrejme nieje všetko...










4, Botaická záhrada Tatier - iba niekoľko metrov od múzea sa nachádza jedinečná botanická záhrada Tatier. Aké vzácnosti ukrýva vám prezradíme v relácii Halali 2. júna.








5, V súťaži vyžrebujeme výhercov zo správnych odpovedí z predchádzajúcej relácie.

Sledujte Halali - pravidelnú televíznu reláciu o živote v slovenskej prírode.
Vaše námety do vysielania:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
042 - 43 40 184

SPOLU TVORME TELEVÍZNU RELÁCIU, KTORÁ ZVIDITEĽNÍ PRÁCU LESNÍKOV, POĽOVNÍKOV A SKUTOČNÝCH OCHRANCOV A MILOVNÍKOV PRÍRODY.

Ďakujeme Vám za Vašu priazeň.



Partneri

Kto je online?

Práve tu je 216 návštevníkov a žiadni členovia on-line