16. júna 2007  v sobotu o 12:45 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok 21. júna 2007 o 16:00 hodine a 2. repríza je v sobotu 23. júna 2007 o 14:00 hodine na STV 2

Obsah:


1, Rozvoj vidieka



Ministri pôdohospodárstva krajín V4 sa symbolicky stretli v Palárikove, kde v dvadsiatych rokoch minulého storočia vznikla myšlienka založiť svetovú poľovnícku organizáciu. Rokovali o význame spoločného postupu pri rozvoji vidieka na Slovensku.





2, Otvorenie sezóny v lesníckom skanzene


Ponúkame vám jedinečný tip na víkendový výlet za spoznávaním lesa. Lesnícky skanzen vo Vydrovskej doline pri Čiernom Balogu aj v tomto roku ponúka nezabudnuteľné zážitky. Je to ideálna zastávka pre deti i dospelých. Je to aj miesto inšpirácie - tvrdia v reporáži Ladislav Chudík, Juraj Sarvaš a Štefan Kvietik. Počas otvorenia sezony zasadili v lesníckom skanzene Stromy poznania - sledujte Halali, dozviete sa viac.


3,  Envirofilm 2007


Reportáž z 13. ročníka medzinárodného festivalu filmov o prírode a životnom prostredí Envirofilm 2007. Uskutočnil sa tradične v mestách Banská Bystrica, Banská Štiavnica a Zvolen. Tentoraz však pribudla aj Kremnica. Festivalové filmy zhliadlo niečo vyše 10 tisíc divákov. V relácii Halali vám ponúkneme ukážky víťazných filmov v rôznych kategóriach. Nechajte sa inšpirovať zaujímavými dielami slovenských i zahraničných filmárov.


4, Všetci do Tatier



V roku 2007 v zmysle medzinárodnej konvencie treba zasadiť takmer bilión stromčekov. Snažia sa o to aj lesníci v Tatranskom národnom parku. Spolu s ministrom pôdohospodárstva zalesňovali kalamitné plochy pri Starom Smokovci. K výzve "Všetci do Tatier" sa pripojili aj okoloidúci turisti. Prečo? Dozviete sa v jedinečnej relácii o realite v slovenskej prírode, v relácii Halali. 



5, V súťaži vyžrebujeme výhercov zo správnych odpovedí z predchádzajúcej relácie.

Sledujte Halali - pravidelnú televíznu reláciu o živote v slovenskej prírode.
Vaše námety do vysielania: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 042 - 43 40 184 (záznamník)

SPOLU TVORME TELEVÍZNU RELÁCIU, KTORÁ ZVIDITEĽNÍ PRÁCU LESNÍKOV, POĽOVNÍKOV A SKUTOČNÝCH OCHRANCOV A MILOVNÍKOV PRÍRODY.

Ďakujeme Vám za Vašu priazeň.




Partneri

Kto je online?

Práve tu je 5292 návštevníkov a žiadni členovia on-line