6. apríla 2008  vo štvrtok o 06:45 hodine na STV DVOJKE sledujte reprízu
 
         
 

Z obsahu: Lesníci a lyže * Apríl - mesiac lesov * Chovateľská prehliadka * TIP NA VÝLET
*  DOBRÁ RADA * SÚŤAŽ o atraktívne ceny.


Lesníci a lyže

Reportáž z Majstrovstiev Európy a Majstrovstiev Slovenska lesníkov v lyžovaní. Slovensko v roku 2009 zorganizuje, po prvýkrát, toto významné podujatie, štafetu prevzali organizátori počas ME lesníkov v lyžovaní v Nemecku. Slovenskí lesníci sa na podujatie pripravujú denne, pri výkone svojho povolania však využívajú nielen lyže, ale aj snežnice i snežné skútry.





Apríl - mesiac lesov

Reportáž o význame turistiky v jarnom období, anketa s turistami na podujatí Jarné prebúdzanie vo Vyhniach.






Chovateľská prehliadka

Poľovníci hodnotia uplynulú poľovnícku sezónu organizovaním chovateľských prehliadok, na ktorých sa môže zúčastniť široká verejnosť. Chovateľské prehliadky sú vlastne malé kultúrne podujatia, najmä v obciach. Čo poľovníci vystavujú, sa diváci dozvedia v reportáži z chovateľskej prehliadky, ktorá sa uskutočnila v Hontianskych Nemciach.


TIP NA VÝLET

Okolie Levíc ponúka zaujímavé atrakcie: skalné obydlia v Brhlovciach, rybníky i Levický hrad. O niekoľko dní sa tu uskutočnia Levické poľovnícke dni a Lesnícke dni.



DOBRÁ RADA

Čo vlastne poľovníci hodnotia na trofejách, ako sa môže stať trofej zlatou trofejou - poradia odborníci pri bodovaní jelenej trofeje.
   


SÚŤAŽ o atraktívne ceny.

Píšte na adresu: redakcia Halali, Centrum 1/1, 017 01 Považská Bystrica, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.





Partneri

Kto je online?

Práve tu je 386 návštevníkov a žiadni členovia on-line