17. apríla 2008  vo štvrtok o 16:10 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru
 
         

I. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  nedelu  20. apríla 2008 so začiatkom o 06:20 hod. a II. repríza tiež na nedelu 4. mája 2008 so začiatkom 06:20 na STV 2.
 


Z obsahu:  Naše lesy * Levické poľovnícke dni * Poľovnícke tradície * TIP NA VÝLET * DOBRÁ RADA * SÚŤAŽ o ceny z redakcie Halali







Naše lesy
Reportáž o význame lesov (apríl - mesiac lesov) a význame ich obhospodarovania. Novinky a zmeny v obsahu lesných hospodárskych plánov. Anketa medzi turistami a umelcami k aprílu - mesiacu lesov.







Levické poľovnícke dni

Ukážky amatérskych filmov z festivalu, ktorý sa uskutočnil v rámci podujatia Levické poľovnícke dni. Rozhovory na tému: "Miesto poľovníctva v spoločnosti, poľovnícka legislatíva, etika a kultúra"
 






 



Poľovnícke tradície

Reportáž približuje poľovnícke zvyky a tradície na území Slovenska a Rakúska medzi poľovníkmi i sokoliarmi. Čo všetko vplýva na poľovnícku kultúru: odev, hra na lesniciach, reč zálomkov i  pasovanie poľovníkov.














TIP NA VÝLET

Tentoraz pozývame divákov na návštevu aprílových lesníckych dní v Bratislave, Zvolene a Poprade.








DOBRÁ RADA

V pravidelnej rubrike poradíme poľovníkom i všetkým konzumentom mäsa z voľne žijúcej zveri. Práve v súčasnosti sa realizujú školenia, na ktoré by poľovníci nemali zabudnúť.




SÚŤAŽ o ceny z redakcie Halali
Adresa: redakcia Halali, Centrum 1/1, 017 01 Považská Bystrica, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.





Partneri

Kto je online?

Práve tu je 327 návštevníkov a žiadni členovia on-line