C t e n ý    n á v š t e v n í k !



Buďte vítaný na mojej web stránke. Pozdravujem Vás ako priateľa prírody, ako poľovníka a ako človeka ktorý sa iba zahráva myšlienkou stať sa poľovníkom. Poľovnícka informačná databáza na tejto stránke by chcela zahrnúť každú takú tému, ktorá sa zaoberá poľovníctvom, chovom, životným priestorom a ochranou divej zvery. Táto moja myšlienka vyviera zo snahy vyplniť jednu medzeru na slovenskom internete. Dúfam, že moje oslovenie nájde odozvu aj mimo poľovnícke obecenstvo t.j. vo verejnosti a v radoch priateľov prírody.

Mojou ďalšou túžbou je, aby sa portál stal dostupným pre každého návštevníka. Záujemcov a mienkytvorcov však upozorňujem na poľovnícku etiku a slušnosť! Veď popri zreteli na presnosť, na autentickosť a kvalitu sú mravné normy neodmysliteľnou súčasťou práce každého z nás.

Ďalšou mojou víziou je, aby portál bol vždy aktuálny. Na dosiahnutie tohoto cieľa som vyhľadal niekoľko dôveryhodných ľudí z radov riadiacich orgánov nášho poľovníctva. Na moje potešenie, mám ich prísľub na plynulú spoluprácu. Podotýkam, že sa zaoberám aj predstavou o rozšírení služieb na portáli. To všetko aj kvôli publikáciám poľovníckych zážitkov, foto-postrehov a krátkych video-nahrávok. V krátkej budúcnosti, pre každého môjho registrovaného zákazníka budem ponúkať skromné miesto na mojom serveri, z ktorého môže svoj materiál nalinkovať do fóra, ale aj na iné web-stránky.

O sebe len toľko, že mám 50 rokov, žijem v Orechovej Potôni. Som ženatý, mám dve dospelé deti. Som vyučeným strojárom a pracujem ako strojník. Patrím medzi náruživých poľovníkov viac ako 25 rokov. Z toho 18. rok vediem jedno poľovnícke združenie v mieste bydliska.
Druhou mojou záľubou je lietanie. Som aktívnym športovým pilotom. Sem-tam robím video-nahrávky, no radšej fotografujem a to hlavne kvôli hodnotám nášho života, ktoré práve pomocou fotozáberov chcem zanechať našim potomkom.
Ale aj počítače môžu byť skvelými nástrojmi na realizáciu odovzdávania hodnôt. A tak ma napadá, že by bolo dobré, keby aj tento portál plnil funkciu úschovne poľovníckych klenôt, súcich pre budúcnosť. Prosím Vás, pomôžte mi v mojom snažení.


Lovu zdrar

Takács Fridrich


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 193 návštevníkov a žiadni členovia on-line