Po úspechu výstavy FeHoVa 2010, sa organizátori spolu so svojimi odbornými partnermi opäť naplno pustili do prípravy 18. ročníka Medzinárodnej výstavy zbraní, rybolovu a poľovníctva s úmyslom prekonať minuloročnú výstavu, teda aby uskutočnili veľkolepé stretnutie poľovníkov z oblasti Karpatskej kotliny.   
Na tento rok, okrem už tradičných programov, naplánovali aj množstvo ďalších lákavých noviniek pre vystavovateľov i návštevníkov. Pomocou nich chcú osloviť nielen domácich, ale aj zahraničných poľovníkov a rybárov.
Najväčšou senzáciou majú byť doteraz ešte nikdy v Maďarsku nevidené trofeje.
Vďaka spolupráci poľovníckeho časopisu Nimród a spoločnosti Hungexpo Zrt., si záujemcovia môžu v dňoch 17. až 20. marca 2011 v rámci výstavy FeHoVa pozrieť  prezentáciu trofejí pod názvom „Maďari na loveckých chodníkoch Ázie“. Výstava trofejí je doplnená výberom najlepších maďarských trofejí zveri, ulovených počas poľovníckej sezóny 2009-2010.
Vystavuje sa 23 prekrásnych poľovníckych trofejí pochádzajúcich z Ázie, ďalej 25 vynikajúcich maďarských trofejí zveri, a to všetko na výstavnej ploche o rozlohe 700 m2, teda na omnoho väčšej ako kedykoľvek predtým.
Okrem ázijských trofejí budú mať návštevníci možnosť si prezrieť aj veľkorozmerné maľby, znázorňujúce zvieratá v ich prirodzenom prostredí. Autormi týchto obrazov sú známi maďarskí akademickí maliari.
O pozornosť návštevníkov sa však nebudú uchádzať len trofeje, zbrane a umelecké diela.
Na výstave sa usporiada aj defilé štvornohých miláčikov! Opäť sa poriada súťaž krásy poľovníckych psov, pretože minuloročná súťaž zožala veľký úspech v radoch návštevníkov.
O priazeň obecenstva nebudú súťažiť len trofeje, maľby, či psy. Výstava bude obohatená aj o nové programy. Napríklad v tomto roku bude premiérovo usporiadaný
I. ročník súťaže v streľbe na asfaltové terče o POHÁR HUNGEXPO.
Ten, kto má záujem zmerať si svoje schopnosti v tejto športovej disciplíne v medzinárodnom peletóne strelcov, môže sa prihlásiť do súťaže na e-mailovej adrese: www.polovnictvo.com

Nebude núdza ani o ďalšie nové programy.
Koho zaujíma špeciálny segment - kuchárske umenie, ten sa môže pristaviť a pokochať sa kuchárskym majstrovstvom v kuchyni, kde sa jedlá pripravujú priamo pred očami hostí. Labužníci dobrých jedál určite nevynechajú navštívu poľovníckej, aj rybárskej reštaurácie a vychutnajú pokrmy pripravené z rýb a zveriny.
Ten, kto sa nechce aktívne zapojiť do uvedených programov a viac ho zaujímajú krásy prírody, bude mať možnosť sa preniesť do tohto sveta sledovaním filmov, natočených o krásnych zákutiach. 


Novinky sú pripravené nielen pre poľovníkov a milovníkov zbraní. Rybári budú mať príležitosť nahliadnuť do tajomstiev výroby umelých mušiek a svojej záľube - rybolovu, sa môžu venovať v živej vode, vytvorenej vo virtuálnom prostredí a budú mať možnosť zoznámiť sa aj s históriou vývoja udice.




Poľovnícka informačná databáza
v spolupráci s HUNGEXPO  zabezpečí pre  záujemcov z poľovníckych organizácií, lesníckych organizácií a odborných skôl možnosť vstupu na FeHoVu za výrazne zníženú cenu vstupného. Podmienkou takého zvýhodnenia je vyplnená a podpísaná prihláška s právoplatným razítkom PZ, školy, a lesníckej organizácie. Stačí poslať kópiu mailom na adresu Poľovníckej informačnej databázy (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) a originálny výtlačok odovzdať do pokladne pri nákupe vstupeniek na FeHoVu.
Minimálny počet osôb pre zvýhodnený vstup  je 10.

  - Pre lesnícke a poľnohospodárske školy ktoré majú záujem navštíviť FeHoVu skupinovou formou (10 a viac osôb). Po predložení vyplnených a orazítkovaných prihlasovacích kupónov organizované skupiny budú mať zľavnené vstupné iba 800.- Ft na 1 osobu. Kupón môžete TU stiahnuť.....

  - Pre lesnícke a poľovnícke organizácie ktoré majú záujem navštíviť FeHoVu skupinovou formou (10 a viac osôb). Po predložení vyplnených a opečiatkvaných prihlasovaných kupónov organizované skupiny budú mať zľavnené vstupné iba 1.200.- Ft na 1 osobu.

Podrobnejšie  informácie môžete prečítať na Poľovníckej informačnej databáze - www.polovnictvo.com , odkial môžete stiahnuť aj potrebné tlačivá ku zvýhodnenému vstupu na FeHoVu.  


Redakcia PID



Partneri

Kto je online?

Práve tu je 187 návštevníkov a žiadni členovia on-line