Medzinárodnú výstavu FeHoVa ročne navštevujú stotisíce návštevníkov. Výstava má za sebou dlhú históriu. V tomto roku sa v Budepeštianskom výstavnom a kongressovom centre HUNGEXPO uskutoční už 16. ročník FeHoVy.
Organizácia HUNGEXPO Zrt. ako generálny organizátor výstav FeHoVa (Zbrane - Rybárstvo - Poľovníctvo) a SPORT pozýva všetkých priaznivcov pobytu na čerstvom vzduchu v prírode. FeHoVa oslovuje tak široké masy poľovníkov a rybárov, ako i všetkých milovníkov prírody. FeHoVu treba vidieť a počuť, lebo jej súčasťou je veľa prednášok zameraných na poľovnícku a rybársku tematiku a celkovo na ochranu prírody. Odborné prednášky budú sprevádzané širokou škálou tematických ukážok. Organizátori plánujú viac zaujímavých programov. Ako kuriozita sa pripravuje rozsiahla výstava trofejí. Organizátori plánujú vystavovať najvzácnejšie trofeje zveri ulovenej za posledných 40 rokov. Spolu 30 trofejí, medzi ktorými sú svetové a národné rekordy, ktoré budú prvý krát vystavené spolu. Takáto výstava aj sama o sebe môže byť Európskou senzáciou, ale organizátori jej dodali aj  umelecký nádych. Pri kapitálnych trofejách budú vystavované aj umelecké diala 10 popredných maďarských umelcov, ktorí sa vo svojich dielach pokúšajú vytvárať obrazové interpretácie zveri ktorej patria vystavené kapitálne trofeje a jej prírodného prostredia.
Ministerstvo pôdohospodárstva  Maďarskej republiky pripravuje samostatné výstavy pre jednotlivé svoje odborné úseky. 


Výstava FeHoVa bude otvorená od 19. do 22. marca, teda od štvrtka do nedele. O nej, ako i o sprievodných akciách FeHoVy Vás budeme priebežne informovať na internetovej stránke Poľovnícka informačná databáza www.polovnictvo.com.


Poľovnícka informačná databáza
v spolupráci s HUNGEXPO  zabezpečí pre školy a pre  záujemcov z občianskych združení ako napr. SPZ, PS,  RPS atď. možnosť vstupu na FeHoVu za výrazne znížené vstupné ceny. Podmienkou takého zvýhodnenia je vyplnená a podpísaná prihláška s právoplatnou pečiatkou školy alebo OZ. Stačí jeden výtlačok poslať na adresu Poľovníckej informačnej databázy (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) a ďalší výtlačok odovzdať pri pokladni vstupu číslo I. a III. na FeHoVe.
Minimálny počet osôb pre zvýhodnený vstup  je 10.



-  tlačivo pre záujemcov z občeanských združení (SPZ,PS atď.) môžete stiahnúť TU

tlačivo pre školy  môžete stiahnúť TU


Text -  Fridrich Takács


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 329 návštevníkov a žiadni členovia on-line