Na najpopulárnejšej poľovníckej výstave Maďarska – FeHoVa (Zbrane-Poľovníctvo-Rybárstvo) organizátori v tomto roku chystajú ozajstnú raritu. Od 19. do 22. marca 2009 vystavia najvzácnejšie trofeje zveri ulovenej za posledných 40 rokov. Spolu 30 trofejí, medzi ktorými sú tak svetové ako aj národné rekordy, bude spolu vystavených po prvýkrát.

Takáto výstava aj sama o sebe môže byť Európskou senzáciou, ale organizátori jej dodali aj  umelecký nádych. Pri kapitálnych trofejách budú vystavované aj umelecké diala 10 popredných maďarských umelcov, ktorí sa vo svojich dielach pokúšajú vytvárať obrazové interpretácie zveri ktorej patria vystavené kapitálne trofeje a jej prírodného prostredia.


V roku 2008 sa na FeHoVe zúčastnilo 240 vystavovateľov z 12 štátov. Už pravidelne je najväčší záujem o vystavovateľov z oblasti poľovníctva a najviac návštevníkov prejavuje svoj záujem o zbrane a poľovnícku výstroj. V posledných rokoch sa však zvyšuje záujem aj o rybárstvo.  Tohtoročná FeHoVa sa pokúsi osloviť každého, kto má rád prírodu a hľadá možnosti na trávenie voľného času v nej.
Výstava jedinečnej kolekcie trofejí a s ňou spojené umelecké diela majú všetky predpoklady  stáť sa stredobodom pozornosti odbornej aj laickej verejnosti a udalosťou roka vo svojej oblasti.


Výstava FeHoVa bude otvorená od 19. do 22. marca, teda od štvrtka do nedele. O nej, ako i o sprievodných akciách FeHoVy Vás budeme priebežne informovať na internetovej stránke Poľovnícka informačná databáza www.polovnictvo.com.


Poľovnícka informačná databáza v spolupráci s HUNGEXPO Zrt.  zabezpečí pre školy a pre  záujemcov z občianskych združení ako napr. SPZ, PS,  RPS atď. možnosť vstupu na FeHoVu za výrazne znížené vstupné ceny. Podmienkou takého zvýhodnenia je vyplnená prihláška s právoplatnou pečiatkou školy alebo OZ. Stačí jeden výtlačok poslať na adresu Poľovníckej informačnej databázy a ďalší odovzdať pri vstupe na FeHoVu. Vzor prihlášky si budete môcť stiahnuť koncom februára a v priebehu marca na Poľovníckej informačnej databázewww.polovnictvo.com. Minimálny počet osôb pre zvýhodnený vstup  je 10.






Bán ZsuzsannaHUNGEXPO Zrt. – organizátorka výstavy
Fridrich TakácsPoľovnícka Informačná Databáza

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 264 návštevníkov a žiadni členovia on-line