1, Každý registrovaný člen môže prispieť do galérie so svojimi fotografiami podľa vlastného uváženia, v rozsahu max. 50 fotografií (dvojitá registrácia je zakázaná). Maximálna veľkosť jednej fotky môže byť 150KB. Akceptované formáty sú nasledovné: JPG, PNG a GIF.

2, Program automaticky konvertuje fotografie na niekoľko rozmerov, najväčšia fotka však bude v širšom smere len 800 bodová. Program na každú fotku automaticky vloží vodoznak Poľovníckej informačnej databázy a daného užívateľa. Vďaka tomu užívatelia môžu byť istý, že ich fotky nikto nezneužije.

3, K fotkám môžete pridať stručný a konkrétny popis (max. 50 znakov). Je možné vytvoriť rôzne albumy, ku ktorým tiež môžete pridať popis (max. 150 znakov) - názov albumu je povinný údaj (max 20 znakov). Za obsah týchto popisov zodpovedá majiteľ albumu.

4, Žiadam užívateľov aby fotografie vyberali v súlade s dobrými mravmi a morálkou a uprednostnili  predovšetkým fotografie s tematikou chovu, lovu a ochrane zvery. Tiež sú vítané fotografie s tematikou ochrany prírody a životného prostredia alebo zaujímavých náhodných okamihov v prírode. V opačnom prípade fotky budú odstránené.

5, Žiadam Vás aby neboli predkladané fotografie ktorých autorstvo prislúcha niekomu inému alebo sú stiahnuté z internetu. Rozhodne by mali prevládať fotografie urobené našimi poľovníkmi a priateľmi prírody a mali by zdokumentovať ich zážitky.   

6, Redakcia Poľovníckej informačnej databázy si vyhradzuje právo na použitie týchto fotografií na ilustráciu webovej stránky. Fotky z albumu môžu registrovaní užívatelia použiť ako ilustráciu v fórume. Použitie fotiek na iné účely bez súhlasu majiteľov je zakázané.  

7, Poľovnícka informačná databáza nezodpovedá za stratu fotiek v prípade havárie servera. Fotky užívateľov nebudú ani zálohované.

8, Pri zneužití týchto podmienok redakcia môže bez upozornenia vymazať aj kompletnú galériu užívateľa.

9, Užívateľ nahraním prvej fotky súhlasí s týmito podmienkami.




Partneri

Kto je online?

Práve tu je 373 návštevníkov a žiadni členovia on-line