Pred nahrávaním fotky zmenšite na veľkosť pod 150KB. Môžete k tomu použiť program Irfanview ku ktorému je k dispozícii aj slovenčina. Odporúčam najprv zmenšiť fotky na rozmer 800x600 al. 600x800, potom to uložiť ako JPG.

1, Pred nahrávaním fotky treba vytvoriť album.

2, Vo vytvorení sú k dispozícii 4 okienka, kde si môžete vybrať fotky z Vášho disku. Nezabudnite vybrať album, do ktorého chcete fotky nahrať. K dispozícii sú 4 okienka, avšak pre užívateľov dial-up pripojenia neodporúčame súčasné nahrávanie viacerých fotiek, iba jedného. Pre užívateľov ISDN pripojenia odporúčame max. 2 fotky. Pre užívateľov širokopásmového internetu DSL 3 alebo 4 fotky.
40Kb - 1 fotka
64Kb - 2 fotky
128Kb - 3,4 fotky

3, Fotky v albume sa usporiadajú podľa času nahrania. Po aktualizácii albumu sa albumy rôznych užívateľov na úvodnej stránke galérie sa usporiadajú podľa novších albumov.

4. Kliknutím na konkrétnu fotku sa dá pridať, zmeniť popis fotky. Táto možnosť platí aj pre albumy.

5, Fotky je možné odstrániť po jednom, alebo hromadne. Pri odstránení fotiek sa riaďte pokynmi programu. Keď chcete odstrániť album, najprv to musíte vyprázdniť.

6, Pri zobrazení jednotlivých fotiek pod fotkou je uvedené číslo v hranatých zátvorkách medzi mriežkami. Nakopírovaním tohto čísla (spolu so zátvorkami a mriežkami) do fórumu vybraná fotka sa automaticky objaví v príspevku.

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 301 návštevníkov a žiadni členovia on-line