Okresná organizácia Slovenského poľovníckeho zväzu Levice v spolupráci  s Poľovníckym združením Biely Kameň Domadice a Lesy SR š.p. Lesný závod Levice zorganizovali dňa 1. a 2.decembra. 2007 skúšky duričov.

Rozhodcovský zbor na čele s hlavných rozhodcom Antonom Kršákom vysoko ocenil najmä organizáciu skúšok, za čo patrí poďakovanie členom a funkcionárom PZ B. Kameň Domadice, pracovníkom OZ Levice a členom kynologickej komisie OkO SPZ Levice na čele s predsedom Petrom Kováčom.
Celkovo bolo na skúšky prihlásených 12 psov. Z 9 psov, ktoré úspešne absolvovali skúšky skončili 2 psy  v  I. cene,  5 psov  v  II. cene a 2 psy  v  III. cene.



Výrad a nastúpení vodiči na zhodnotenie I. dňa


Odovzdávanie diplomu vodičovi najlepšieho psa zo skúšok, Petrovi Kováčovi. Meno psa : Ela z Košarísk - I. cena 182 bodov. Odovzdávanie zálomku vodičovi borderteriéra  Ing. A. Bačíkovi z PZ Biely Kameň Domadice za úspešnú prácu na stope a dohľadávku diviaka.


Foxteriér hladkosrstý – Fox Hurikán SK vodiča Jána Furiho z PZ Bažant Šárovce počas spoločnej poľovačky pri ulovenom diviakovi.












Nástup vodičov psov na záverečné vyhodnotenie






Predseda PZ Biely Kameň Domadice a a riaditeľ prvého dňa skúšok PZ  Ing. Jozef Lapin a Ing. Štefan Fašánek, poľovnícky hospodár PZ pri hodnotení prvého dňa skúšok



Text a foto - TAKÁCS Fridrich






Partneri

Kto je online?

Práve tu je 800 návštevníkov a žiadni členovia on-line