V dňoch 8. - 11. júna 2006 sa v nádhernom podtatranskom prostredí uskutočnilo stretnutie registrovaných členov Poľovníckej informačnej databázy. 
 
Stretla sa tu partia ľudí, ktorých najčastejšie stretnete na pokeci PID.



 
 
 
 
 
Prišli nielen zo Slovenska ale Leon s Jendom merali cestu až z Čiech. Skoro dvadsiati „PIDáci“ sme sa stretli na chate na Podbanskom.


 
  


 
Všetci sme sa poznali prostredníctvom PID, niektorí sme boli aj v telefonickom kontakte, ale osobne sme sa, s výnimkou niektorých, nepoznali. Niektorí prišli už vo štvrtok a niektorí v piatok v priebehu dňa. Chlapi ma prekvapili, keď mi Jaro za všetkých dal nádherný vyvrhovací nôž VENGER. Mirek vybral parádne. Aj touto cestou im ešte raz ďakujem. Aj keď počasie nebolo najlepšie a Liptov sa ukázal vo svojej pravej chladnej tvári, predsa len sme si posedeli pri
vatre, uvarili guľáš a nikoho nepoštípali komáre a nikto nechytil kliešťa. To je zas tá lepšia stránka. Zalesak s Jarom boli v piatok hlavní kuchári, ja som bol len hlavný ochutnávač.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Fajkove vínko tieklo potokom a Astronom s Esom sa starali o to, aby boli stoly stále plné.

 
 
 
 
  
                                                                                          Fajka
 
 
 
  
 
V sobotu varil Sazan halászle a aj touto cestou mu skladám poklonu. Jedol som toto jedlo prvýkrát a nevedel som sa dopchať. Boli výborné. Zalesak uz neochutnal, lebo musel odísť. Najviac ma prekvapilo, ako rýchlo padla žinčica. Popravde, aj mne pomohla spamätať sa z „miernych“ žalúdočných problémov zo štvrtkovej „debaty“. Takisto ovčí syr mizol z tanierov rýchlosťou vetra. Každý večer sa pretiahol do skorých ranných hodín a stále bolo o čom hovoriť. Palo29d útočil na naše bránice spàškou vtipov. Výmena skúseností, zážitky, rady, plány do budúcnosti a iba svetlo za oknami nám pripomenulo, že by už bolo dobre ísť do postele. V sobotu večer sme sa boli prejsť v revíri. Videli sme srnca asi na 40 metrov, dve líšky a srnu. Potom nám Taki s Lacim vyložili plány do budúcnosti Poľovníckej informačnej databázy.
  
 
 
 
Najviac sa túlali Jovic s Godim a lovili foťákmi. Ich fotky si môžete pozrieť v galérii.
 
 
 
 
  
                                                                                                                                            Godi


 
 
 
 
 
 V nedeľu sme vybehli na lúku urobiť si spoločnú fotku a potom sme si ešte posedeli pred chatou. Konečne sa vyčasilo a pri odchode sa ukázali aj hory. Verím, že toto stretnutie bolo prvé, ale nie posledné.
 
 
 
  
 
 
  
  
 
 
 
Text - Ing. HEČLO Ján 
 



Partneri

Kto je online?

Práve tu je 118 návštevníkov a žiadni členovia on-line