Čotu vlastne riesis?
<br/>Tato tema je otvorena lebo som ju otvoril ja na tuto tematiku a nie aby si my tu kazal.
<br/>Tak reaguj na tematiku alebo to nečitaj keď ťa to nezaujima
Počúvaj ma šuhaj BOSAX ! Je pravda, že túto tému si otvoril ty. BAIKAL Ťa upozornil nato, že takáto téma je už otvorená. Tak si prosímťa prejdi toto Fórum než otvoriš nejakú tému aby zbytočne nevznikala duplicita. Pre Tvoje info téma LOVECKÁ LUKOSTRELBA je otvorená na st. č.6 tohoto Fóra a bola otvorená 9. 2. 2005.
tak to ma mrzi ze som otvoril tuto temu znovu.nevedel som ze to bude az tak vadit kazdemu.Presuvam sa teda na stranu 6.Mozno sa tam nieco najde a hadam aj niekto prispeje do fora.Fakt sorry
bosax mne to nevadí lebo nikto nieje neomylný a som jednoznačne proti lovu lukom a kušou. Kto chce nech si poľuje v ohradách veď to by potom môhli povoliť už aj oštep a prak.
sevas papo!už sme mysleli že ten chytrák papo čo tu kedysi tak zábavno pindal sa niekde pominul.Ubehol nejaký čas a my sme zvedavý čo si zatial vymyslel.No poď:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
podľa znení platnej poľovníckej legislatívy máš asi pravdu, ale predpokladám, že pri použití oštepu alebo praku na zver by Ťa nejaký Tvoj zarytý odporca natrel pravdepodobne napr. za ´týranie´ zvierat.. Tam by som videl právne kľučky na vyvodenie zodpovednosti za predmetné ´spôsoby lovu´..
Jednoznačne s tebou súhlasím a pripájam sa PROTI POĽOVANIU S KUŠOU A LUKOM. Pevne verím aj dúfam, že kompetentný budú mať rozum a nepodľahnú tlakom zo strany určitých skupín. LESU a LOVU ZDAR!
Ty si ďalši čo len počul a nie videl.Každy kto je proti takému lovu nema ani šajnu o lovení kušou alebo lukom.Trochu sa poobzeraj po krajinách kde je takýto lov povolený a potom komentuj.Ak chceš vyrývať prejdi do iného fóra .Ale je to len Tvoj názor nesúhlasiť s niečim tak lovu Zdar ! a prírode mier !
Nazdar Papo .Oštep nie je kuša alebo luk a dávno to vedia aj ostatný ktorý takýto lov praktizujú!!!Neporovnavaj guľovnicu so vzduchovkou.Ty lovíš výsokú vzduchovkou???