Tak fotky chaty troška skôr ako som sám čakal:]
<br/>[img]www.bazos.sk/obr/3/293/7384293.jpg[/img]
<br/>[img]www.bazos.sk/obr/1/293/7384293.jpg[/img]
<br/>[img]www.bazos.sk/obr/4/293/7384293.jpg[/img]
<br/>[img]www.bazos.sk/obr/5/293/7384293.jpg[/img]
<br/>[img]mg26.imageshack.us/img26/3735/27175078.jpg[/img]
<br/>[img]img850.imageshack.us/img850/4333/71835050.jpg[/img]
<br/>OKOLIE
<br/>[img]img683.imageshack.us/img683/9633/33690737.jpg[/img]
<br/>[img]img824.imageshack.us/img824/7773/39147794.jpg[/img]
Nezabudol neboj sa Ale ešte pár dní počkám, najskôr musím zisiť či naše stretko neohrozil požiar v starých horách, kedže chatu máme vybavenú práve tam...
Overené, všetko je v poriadku stretko bude
<br/>Čakám aspom predbežné prihlášky. Číslo účtu hodím neskôr, musím ho založiť lebo ja mám len firemný a nechcem tam pohyby mimo firmy chápete.
Ahoj,
<br/>můžem se stavit na stretku ze soboty na neděli za účasti mojí ženy-má lovecký lístek a za účasti 10ti letého psa NKO a 2,5 měsíčního štěněte jezevčíka JDT - děti bychom zvládli odložit ..případné podmínky respektujem klidně budeme mít nocleh pod širákem..
<br/>
<br/>A co ostatní nějak mi tu chybí známá jména..
<br/>
<br/>ahoj Rosťa
Tak páni ešte mi dajte tak 3 dni nech si všetko zhrniem a bude info otom kto zatial potrvdil účasť, s poniektorými som volal, poniktorý napísali mimo témy, niekto odkázal po inom takže takto to je zatial. Známe mená budú neboj
<br/>Po čas víkendu hodím číslo účtu kam treba postupne poslať eurášiky.
<br/>Moron no stým spánkom pod širákom to popravde nevyzerá tak beznádejne, bojím sa že nás príde ohodne viac ako som pôvodne predpokladal, už rozmýšlam že aspom stany preistotu pripravím :]
<br/>
<br/>Zároveň vás prosím, ak by mal niekto postreh nápad alebo čokolvek týkajucé sa stretka nech sa mi ozve na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Tak páni príprava stretka prebieha zatial podla plánov.
<br/>Ako som už písal cena za ubytovanie je 8,50€/noc alebo 17€ celý víkend.
<br/>Č. účtu: 2148296353/0200 VÚB sem môžete postupne posielať peniaze na ubytko. Prosím každého kto vloží peniaze aby mi do správy pre príjmatela napísal nick ktorý používa tu na PIDe a aby sem do témy napísal v ktorý deň príde (to samozrejme platí len pre tých ktorý príde len na jednu noc)
<br/>Zoznam ludí budem postupne pridávať
Takže evidujem Evičku s Lubošom ako nezávyslích
<br/>Evidujem Leicu ako potvrdeného, ku nemu sa zatial pridali: Papo, Baikal, Ja+1
<br/>Čakám na vyjadrenia iných ktorý by sa radi zúčastnili ale ešte to nevedia na 100% tak zatial ich nepíšem.
<br/>Moron s maželkou by snáď tiež prišli na jednú noc tak čakám aj na jeho vyjadrenie
<br/>Zoznam budem aktalizovať vždy keď sa mi potvrdí niekto.
Ja osobne by som bol nerád keby sa finančná stránka stretka zúčastnením zvýšila o skladanie sa na jedlo, preto sa o jedlo postarám ja, ako som už písal predtým.
<br/>Myslím že uživiť cca 10 ludí po dobu troch dní by som mal zvládnuť, ale neodmietam prípadnú pomoc, divinku do gulášiku nám dodá sám Baikal (vopred vďaka)
<br/>
<br/>Čo sa týka pitia, nájde sa niečo nealkoholické, nájde sa pivečko a určite aj niečo tvrdšie. Ak ma niekto chuť na niečo svoje, na stole sa miesto nájde aj pre takú piatiku. Ja sa pokúsim nakúp zariadiť tak, aby bol každý spokojný a ak by nám predsa bolo málo zbehneme niečo prikúpiť a to už budeme riešiť na mieste.
<br/>
<br/>Ešte by som rád poznamenal, že ak ma niekto problém s presným miestom kde sa nachádza chata, nech dá vedieť skúsim zohnať podrobný plán cesty s ktorej koľvek časti sveta, aj keď mapa ktorú dal Baikal v odkaze je myslím dosť presná a každý si už nájde tú svoju naj trasu. GPS súradnicu sú tam tiež mám to už preverené, sú presné.
<br/>
<br/>Momentálne mám v novom byte problém zo zapojením internetu preto som tu naozaj málokedy, ale akékoľvek info poskytnem mailom ktorý kontrolujem denne, prípadne telefonicky (číslo sa tu na PIDe dá zohnať)
<br/>
<br/>Čas sa nám kráti, prípravy a plánovanie v mojom podaní vrcholia, už nech nám to príde neviem sa vás dočkať.
<br/>Do stretnutia priatelia, lesu a lovu večný zdar.
Tak stretko sa už nezadržatelne blíži. Dúfam že prídu všetci ktorí slúbili svoju účasť aj keď mi ju ešte stále nepotvrdili
<br/>Zatial je isté že prídem ja +1 Leica, Tomas, Papo, Baikal.
<br/>Stále to je akosi málo že? Tak hádam sa nám nestane že tam skončíme šiesti, to by ma mrzelo.
<br/>Tak dovidenie kolegovia, lesu a lovu zdar.