bude to oficiálne kúpené od Swarovski Optik Gmbh Innsbruck n Slovensku nie je oficiálny dealer uznávaný Swarovskim a tal si to vozí každý na vlastnú päsť máme predajňu poľovníckych potrieb. Inak budeš mať k tomu originál Swarovski garantie kartu, ktorá je súčasťou manuálu.Inak ak začneš takto premýšľať tak nemáš istotu v ničom. Ale chápem ťa nie je to malý peniaz a chceš si byť istý kvalitou, tak len toľko
mako - mal by som na Teba pár info otázok tech. smeru k pozorováku Swar, 7x 50 SLC, ktorý vlastním myslím 4 roky. Môžem Ťa požiadať aj ja aby si ma kontaktoval mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Ďakujem
No Dunaj-az taky fajn za tie peniaze zas nie je.Cakal som trochu väcsi komfort pri zaostrovani atd.Vela reci a chvály ale ten ,,činsky"Nikon Monarch je lepsi.8-L
Zdravim kazdeho, nedavno som si aj ja obstaral dalekohlad, pricom som vyberal asi 3 mesiace, nakolko ponuka je obrovska a zorientovat sa bolo caso dost narocne. Kupa kvalitneho dalekohladu je spojena casto s vynalozenim pomerne dost penazi a prave preto si vyber konkretneho typu treba dokladne zvazit aby prinos z tej investicie bol aj adekvatny vynalozenim financnym prostriedkom. Nebudem tu rozpisovat moje nazory o znackach a typoch, nech si kazdy vybere sam. Precitajte si nasledovne clanky a texty, mozno Vam poskytnu nove informacie:
<br/>
<br/>www.myslivost.cz/media/clankyDetail.asp?...IDR=10315&TypR=1
<br/>www.myslivost.cz/media/clankyDetail.asp?...&IDR=&TypR=1
<br/>
<br/>alebo cenny zdroj onformacii je napr:
<br/>
<br/>dalekohlady.sk/prirucka.php
MAKO v tech. smere žiadnem problém, ak si spomínaš tak sme spolu aj telefonovali. Mohol by si mi na nižšie uvedenú moju mail adresu poslať Tvoju ponuku na Swar Z6i 1,7 - 10 x42. Ďakujem
Aj mne tiez.. ale naZ6i 2-12x50.Ale nie s tymi blaznivymi americkymi osnovami.
<br/>mail. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Vdaka.