Zdravím, macinkajp, prosím Ťa, tých dvoch flegmatikov na Tvojej fotke od seba delilo koľko metrov? Zdá sa mi to na obrázku moc málo - nebolo to trošku skreslené? Ináč, musel to byť fajnový zážitok.. Nech sa tak darí aj naďalej..
Johny, no kurňa tak to si musel mať zážítok ako hrom podľa tých fotie z 29.3.2007 škoda že si nemal aj kameru.
<br/>
<br/>Ale ak si mal aj dcéru tak to si bude dlho pamätať.
<br/>
<br/>Len nech sa ti takto darí aj v budúcnosti s lepším foťákom.
<br/>
<br/>
Godi
<br/>Prevažná väčšina Tvojich obrázkov je veľmi slušná, dobre sa na to pozerá. Ale je to môj uhol pohľadu, v tomto som laik. Nech sa Ti darí robiť kvalitatívne vrcholné obrázky, zdá sa, že na to máš.
Cerebellum, zaujímavá fotka ten motýľ... a to si akým postupom dosiahol...? Tvoj foťák má taký režim, alebo je to dodatočne upravované nejakým Photozonerom..?
to hej len su to krizenci - Novo Zélandská varieta jeleňa ( cervus elphus ) Red Stag bola vyšľachtená z importovaných jedincov zo Škótska z prekrížením jeleňov z Maďarska , Nemecka a Juhoslávie . Jelene dosahujú váhu 300kg .
Krása život. Len keby som takého strelil, neviem ako a koľko by som ho ťahal do doliny....
<br/>každopádne sú to nádherné kúsky...takého len pozorovať musí stáť za to...
Väčšinu z toho robí vhodná kompozícia fotografie a vhodné vlastnosti optiky použitého fotoaparátu /osoby stoja vlastne ďalej v pozadí, ale pôsobia ako keby boli tesne za parožím, tým je toto v popredí a viac vyniká.../ Teba si pozrieť a vyhodnotiť najmä tie fotky, kde je parožie nesené poľovníkom, ...níčkou na pleciach, tam už až také impozantné nie je.. Hoci niektorým trofejám naozaj niet čo vytknúť.. No mňa by skôr zaujímalo, akým štýlom sa tam poľuje, podľa čoho vyberajú /ak vôbec vyberajú/ jedince vhodné k uloveniu, či posudzujú vek, alebo len veľkosť a členitosť parožia... apod.
Ináč nič v zlom, ale tie fotky z New Zealandu v GALÉRII nie sú pravdepodobne odfotené zverejňujúcim prispievateľom, ale sú prevzaté z reklamných stránok, takže neviem či tu niekto niečo neporušuje - to len tak na zamyslenie prevádzkovateľom týchto stránok...:x8-L ale ináč 8-)8-)
Je to 100% wildlife... Toho rysa sledujem uz vyse tyzdna. Pravdepodobne je to rysyca a ma niekde v okoli mlade. Uz sa tesim, ked ix zacne vodit na lov...