Dnes mi dosiel balik od Hubertusu za 7315 aj s postovnym co bol reklamovany v POL.a RYB.Je to super oblecenie len to este vyskusat v praxi.Myslim si za tu cenu je to dobra kupa.
Boli sme tam aj s priatelom osobne. Mala obec SALKA je to severovychodne od Sturova.
<br/>Predavaju to v garazi, ale inak boli velmi ochotni a mohli sme si veci aj vyskusat.
<br/>Kupil som supravu za 10995 Sk. Dajte si pozor pri objednavani, lebo suprava za 6995 je z ineho materialu ako suprava za 10995 SK.
Lacnejšia súprava je prvá generácia týchto výrobkov, hneď si všimnete, že nemá plecia a chrbát vyhotovené z kože, čo je v daždi dosť podstatný detail. Pred dvoma týždámi ma na morave privítal riadny lejak a môžem povedať že aj kaď bunda vážila hádam 7 kg, do vnútra nepremokla. Tá koža má niečo do seba ....
Na spoločnej mi to dvíha adrenalín. Sám mám maskáče, ale používam ich na brigády alebo hranie airsoftu, na čo som si ich primárne zohnal. JachtiJakt je v pohode, mladým lepšie sedí ako niektoré tradične šité modely a je navyše aj kvalitné a účelové...
Lenže keď sa dobre pozrieš,sú to večšinou staršie generácie ktoré nemali možnosť zohnať takéto oblečenie.Takže im sa to ešte dá ešte tolerovať.Starého koňa inak ťahať nenaučíš.Dávam Ti však za prvdu.Vidieť mladého chlapa na poľovačke v maskáčoch,alebo v monterkách je aj na mňa priveľa.Už by sa aj slovenský poľovníci mohli dostať aspoň na štandard.
Práve som ho vybalil a poskúšal-na takú malú krabicu,tam toho bolo naozaj veľa. Sedí mi to ako uliate-až som prekvapený. Je to neskutočne pohodlné,jemné a na pohľad kvalitné. Veľmi účelne riešené sú vrecká,uťahovanie pásu na nohaviciach,či regulácia veľkosti na šiltovke. Termoprádlo vyzerá v pohode,zvyšok oblečenia tiež. Už sa neviem dočkať skúšky v teréne.
Podobný scénar bol včera večer aj u mňa. Ježiško doniesol aj mne pod stromček Jahti Jakt Pro a už teraz som nadmieru spokojný. Je to vkusné, pohodlné, moderné oblečenie, presne také, ako ho už miso opísal.
<br/>Takže priatelia dakujem všetkým, ktorí ste mi ho odporučili. Už sa teším, kedy ho zoberiem aj von.