Vojenské podľa mňa ešte neznamená maskáčové.. Maskáčové je kombinácia dvoch troch farbieb alebo aspoň výraznejších odlišných odtieňov, do toho možno dáky čiarkovaný vzor.. 85-ťky o ktorých hovorím sú jednofarebné bez vzoru - na ne sa teda ani nedá povedať že sú to maskáče.. Je to len praktické oblečenie, čo má bohužiaľ pôvod v armáde. Keby ich pred časom nenosili vojaci, tak by sme to teraz kľudne nazývali ´poľovnícke´..
<br/>Keby niekto vyrábal ´poľovnícke´ gate z takej silnej látky, a za takú smiešne nízku cenu /oproti úžitkovosti/ nosil by som tie.. O kabáte a bunde dtto. Akékoľvek iné oblečenie by po namáhavejšom prechode cez agátovú mladinu bolo na franforce alebo keď aj celkom nie, tak človek dopichaný ako zle natrénovaný fakír..
<br/>
<br/>Ináč väčšina z nás vie čo si myslel pod KMPP..
Včera som si dal ušiť lacné a praktické maskáčové nohavice prene na mieru. Vopred sa ospravedlňujem a sľubujem že ich budem nosiť len za mesačného splnu. Ale vážne, prevažne na brigády.
myslim ze sa krutime stale dookola ved aj ja nosim maskace do hory ale ako hovori Basky je to prakticke na brigady a mezi trni,ale na spolocnych polovackach by .sme mali vyzerat ako polovnici a ne ako vojaci
Mám skoro 2metre a aj s oblekom býva obvykle "malý" problémik. Mám kamoša krajčíra čo má dielňu a pár zamestnancov, tak to občas využijem. Tie maskáče mi podšije takou tenkou mäkkou látkou - veľmi pohodlné.
Presne tak! Maskáče nepatria na polovačku! Maximálne ich nosím na brigády, alebo sem-tam ak sa idem prebehnúť so psom... Na polovačku (individuálnu, či spoločnú), ako aj na poľovnícke "akcie" treba chodiť oblečený ako poľovník - patrí to k tomu!
v kazdom obchode maju sice rozne uniformy, ale uniforma schvalena SPZ je len jeden model. A prave ten sa mi spomedzi vsetkych pozdava najviac, len mam beznu velkost a tie su uz vypredane. preto chcem zistiť kto to vyraba, aby som sa to pokusil objednať rovno u vyrobcu, proste chcem zohnať tuto uniformu.
ahojte prosim vedel by mi niekto povedat ci na lov holubov budem potrebovat aj polovnicke oblecenie???dakujem mozte odpovede posielat aj na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. dakujeeem