Ano no tak aspon v skratke diviaci oplotok od akeho veku oducat od stopy (nie ako tvoj pes Drakulujem k tej skuske)srncieho?Sliedenie ako take zacat z vodidlom alebo bez border - norník -učit na brloh? - na spoločnej sa vprace do brloha a ja pôjdem domov pre kopacie náradie. Dakujem s pozdravom,lovu a lesu zdar.Marcel;)
Marcel ale to je individualne . u kazdeho psika je to ine . neda sa radit podla sablony . vezmi psika do obory ako pol rocneho do obory ale skus najprv ako sa bude tvarit na diviaka cez ohradu podla toho budes vediet co a ako . Nie je sa kam ponahlat .
<br/>co sa tyka stopy na srncie tomu nezabranis pes naruzivy na durenie tak ci tak to srncie prezenie . mozes ho vodit na voditku na srncie stopy a zakazovat mu to je to o treningu a castom chodeni po reviri . pri pirsovani sa psik vela nauci .
<br/>sliedenie ako take , no psik musi mat naucenu privolavacku potom mozes skusat sliedenie . radim vo vyssom poraste aby psik nemohol hladat ocami a musel pouzivat nos . dost dolezita vec je stopa pana na to nezabudaj .
<br/>
<br/>co sa tyka brloha ti dufam poradia chalani co sa tomu venuju toto nie je ani z daleka moja parketa .
Staršie cisla by bolo možné podľa mňa získať cez šéredaktorku na korešpodenčnej adrese redakcie alebo prostredníctvom emailu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Prosim, mohol by mi niekto poradit diviaci oplotok, povedzme v okoli Ba, ale moze byt aj inde + kontakt na niekoho, s kym by som sa mohla dohodnut na navsteve atd. Dakujem.
Prosim, mohol by mi niekto poradit diviaci oplotok, povedzme v okoli Ba, ale moze byt aj inde + kontakt na niekoho, s kym by som sa mohla dohodnut na navsteve atd. Dakujem.
su dva priamo v BA , v jednom su bez diviakov bohuzial zdrhli a do druheho neodporucam ist je tam diviacica nevhodna na vycvik . a Lindchen teraz su diviacice plne takze moznost vycviku je malo kde iba ak maju cisto kance . vyckaj casu mozno oplotok v krasnanoch bude coskoro zas prevadzky schopny .