Prajem dobrý podvečer kolegovia. Obraciam sa na Vás s prosbou: v piatok ma príde pozrieť kamarát so Slovinska, ktorý má záujem o kúpu šteniatka - sučky AJD s PP. Budem rád, ak mi niekto s týmto pomôže, prípadne ma kontaktuje. (na www.hilkovchov.sk je na mna kontakt). Ja Vám dám následne kontakt priamo na kamaráta do Slovinska a s ním sa môžete dohodnúť na podmienkach.
<br/>
<br/>Ďakujem za prípadnú pomoc, aj keď to zrejme nepatrí do tohoto fóra.
<br/>
<br/>S pozdravom Jozef Hílek
Počuj dam ti kontakty a ty sa spoj s kým chceš ale najlepšie bude ak z niekym z vedenia
<br/> Ing. Marián Studenič, 906 35 Plavecký Mikuláš 384, č. t. 0903 552423 to maš najbližšie k tebe a je to vedúci oblasti tak skús osloviť jeho.
Ďakujem pekne za Vašu snahu o pomoc, ale až teraz som sa dozvedel, že kamarát má záujem o štajerského duriča - sučky a nie AJD. Samého ma to štve, lebo teraz musím rozbehnúť novú propagandu. Môže to byť šteniatko a pripadá aj do úvahy cca dvoj ročná. Ak by ste niekoho náhodou poznal, alebo o niečom vedel, tak mi dajte prosím vedieť.
<br/>Ďakujem a ospravedlňujem sa za mnou nespôsobené nedorozumenie.
<br/>J.H.
Servus, ja som bol na klubovke ale nie od začiatku takže neviem skoro nič, medzi psami ale vyhral pes výcvikára klubu CHAJD Aleša Suchého bol celkom pekný, meno psa neviem lebo som nedostal propozície. Urobil som aj nejaké fotky a Gabo ich zavesil na stránku KCHAJD ale čo sa týka celkových výsledkov toho sa asi nedočkáme lebo by to nemal kto zverejniť a je asi veľmi ťažké :{:{8-L:] poslať výsledkovú tabuľku adminovi aby to on zavesil na stránku. Nejako to ide v tom klube dole vodou stále...:liar:
Ahoj, tuto smlouvu má buď chovatel-prodávající a nebo není smlouva žádná, těžko očekávat, že ti prodejce, který má svou léty ověřenou smlouvu podepíše tu tebou sepsanou
<br/>Jinak je tam spousta věcí, nejlepší by bylo přečíst si kupní smlouvu u chovatelů či kamarádů
Ahoj, pokud pro tebe není problém vzdálenost do ČR, tak napiš na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ,
<br/>nejaké vrhy jsou tak kdyžtak něco vybereme.
Zdravím,
<br/>mám 7mesačnú fenu ajd, je hlasitá na stope zajaca, srnčej, nie však vysokej, včera mala prvý kontakt s čiernou, v oplôtku, samozrejme len cez plot, jej reakcia bola viac menej rozpačitá, záujem bol, avšak nie trvalý, chvíľami odbiehala a najmä nebola hlasitá...predpokladám, že to chce čas a pevne verím, že sa prejaví..
<br/>ak máte podobné, alebo iné skúsenosti, budem rád ak ma ukľudníte, prípadne poradíte ako na to..vopred ďakujem, lesu zdar
Ak mozes napis na moj mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , dam ti nejake info mozno ti pomozu. Sem pisat nebudem, mam svoje dovody. ;)