zalozili na druhu a sup s nou do predajne! CZUB. sa uz asi rovna BAJKAL, jedna sa podari a druha nie a drzia sa asi hesla=ak boh da aj motyka vystreli [len keby aspom aj ta cena bola ako u bajkalu...
keby som ju nekúpil za dobré peniaze tak im ju už dávno hodím cez plot do fabriky..:]
<br/>myslím si že mi nepovedia čo bolo z hlavňou...alebo ani ani netušia..
Kamarát zažil reklamačku na 527 Carbine 30, po čase neodpalovalo náboj, prvá výmena záveru, druhá výmena puzdra záveru a tretiu naštasie nestihli vybaviť v lehote , takže museli vrátiť peniaze .Kúpil si obratom osvedčenú 527 223 R z ruky ,staršia výroba,žiadne problémy. Neveril som tomu , čo vyrobia v CZ , Dnes už novú pušku nikdy !!!!!
dopadlo tak že sa menila hlaveň..to som už aj písal...v piatok mi povedali že je ešte vo fabrike na všetky tie procedúry..(čiernenie..a ja neviem čo ešte...)..však je to nová zbraň...budúci týždeň si mám ísť pre ňu...podla mňa dostanem aj odškodné...:D..jasne..budem rád keď mi ju vrátia a bude ok...
mirob držím Ti palce, musia to byť riadne nervy.Inak teraz som prišiel z FEHOVy,priatelia tie ceny kurzom sú úžasné . Remington 700 lacnejší ako CZ 550 a to je iné kafe .
čo je to "fehov"?...sú veru nervy ..dnes mi povedali že budúci týždeň...lebo že teraz sa robia neviem čo a až ked sa bude robiť neviem čo tak to tam dajú...no skráka že kvôli jednej flinte nabudú nastavovať stroje...(akúsi drážku na mieridlá...)..rozmýšlam že by som ich nechal nad 30 dní a potom...he,he...aj u čechov je to tak ??
FEHOVA-je výstava v BUDAPEŠTI tak že Ti riadne skušaju nervy,len aby to stálo za to čakanie...lebo výmenu alebo vrátenie penazí robia tuším až na tretiu reklamáciu..hlavne ju poriadne odskušaj a daj nám vediet...
serie (prdon) ma to že náboje sú fuč...a oni akože nič...len rozmýšlam čo iné by som kúpil v 222-ke keby som im toto oplieskal o hlavu???...zlatý Fraňo a kúpa S 202..nástrel 3 náboje a bolo to..a je to do dnes...