blahoželám, lovu zdar! my sme vybehli po 13 hod, no už bolo neskoro, lietajú si ako chcú. ale na jojke www.joj.sk/relacia-noviny/noviny-archiv/...4-noviny-tv-joj.html [/]tu čapni
od cca 9. minúty dávali reportáž od ilavského, tomu tam tuším trochu nabehli. tu je stále málo.
...vraj "mäso z ulovených zvierat by asi nechutilo ani psovi".... to nie je príliš motivančné
<br/>
<br/>....ja som zatiaľ neochutnal ale verím že nie je zlé mäso....len zlý kuchár.
blažená nevedomosť udržuje vysoké stavy:{.... môžem ubezpečiť, že prsíčka sú pruuuudko jedlé... len aby ich bolo! v tejto súvislosti si treba uvedomiť, že vtáky s čiernym perím sú čosi viac ako dospelé a ešte nemám odskúšanú kvalitu.
počas doobedia som dostal dve správy, že sa ukázalo cca 30 kormorníkov. dvojhodinová vychádzka priniesla výsledok.... minimálne 14 nemusí späť k moru. na trojku strelcov výborný výkon. zmenil som broky na dubnické CGT- éčka 3,75 minimag a úspešnosť vysoko nad priemer. som presvedčený, že tieto dubnické broky si nájdu cestu k širšiemu využívaniu. na 50metrov minimálne 10 násobný priestrel... to sa nevidí často pri kormoránovi tvrdému na ranu. snáď na zajtra nastúpia ich náhradníci....
Chlapy len ich tlčte,lebo to čo vyvádza tento chránený vták na rybách nie je už možné.Nemám však na mysly ich vyplieniť ale iba znížiť ich vysoké počty.Takže Lovu Zdar.
Vážení....nie je tu niekto z okolia Dubnice, Trenčína či Púchova ???
<br/>od nás denne odlieta á200ks kormoránov kdesi k Dubnici nocovať...videl som ich 2x medzi Dubnicou a Trenčínom ale to nebolo večer tak nocujú možno kúsok inde .....že by ste im tam trochu ponaprávajú morálku
Pekný výsledok. Typujem že to bolo v ten týždeň čo boli tie chumelice a mráz....dalo sa zapoľovať. Fotku s dovolením použijem na rybárskom webe...môžem ?
bolo to 24.2. počasie skôr k nornálu, no naletel krdeľ nevycvičených... domáce nás obchádzajú neuveriteľnými fintami. boli sme traja, a krkúne lietali nízko, asi boli tak naučené na predošlom mieste, kde bolo zrejme bezpečno. ono celá sezóna bola akási divná...