Pytliak, zas preklep, ospravedlňujem sa, adresa je : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Človek si o sebe myslí, že píše bez chýb, tak aj pri kontrole si ju nevšimne, lebo "píšem bez chýb"
Pytliak mohol by si to prosím ťa poslať aj mne čo Papovi? Vážne ma to veľmi zaujíma. Dík. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Nie je jedno ako sa to vola? Podstatne je, ze to MZP vyplatilo SRZ a pricinou bol ubytok ryb v dosledku chranenych zivocichov, teda aj za kormorana. Ako boli pouzite tie peniaze, to vies asi len ty a rada Zilina, lebo ked som sa pytal v niektorych miestnych organizaciach SRZ, tak ani netusili o com to hovorim.
Pytliak: Informácie o použití peňazí z ministerstva na -obnovu priazniveho stavu ichtyocenóz vo voľných vodách v rybárskom užívaní SRZ: www.srzmartin.sk/index.php?node=otazky
Noooooooo, pekne to prerozdelili. Hlavne, ze je treba kaprov za 4 melony!! A Rada Zilina funguje podla hesla: iba sebe samemu a nikomu inemu. Zda sa, ze je cas upratovat nejaky bordel. Drzim palce.
papo: od 1.10. ich treba začať likvidovať (v oblastiach kde je to schválené) -tak len dokúpiť nejaké 3,5-4,0mm broky a do nich. (Lipňa na Váhu už totálne vyžrali - je to katastrofa ).
Žiaľ tu sa nestrieľajú -iba na horných tokoch (Orava, Váh, Hron,...)
<br/>Sám rád pojdem niekam na výpomoc -aj keď mi nerobí žiadnu radosť niečo bez úžitku likvidovať -v tomto prípade by som to veľmi rád urobil.