28. januára 2006  v sobotu popoludní o 11.35 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie Halali.
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 2. februára 2006 so začiatkom o 00.55 hod. a
2. repríza  je 2. februára 2006 o 16.00 hodine na kanále STV 2.

Obsah relácie:   

 
NLC - vznik národného lesníckeho centra. Čo prinesie rok 2006 lesníkom, obhospodarovateľom, užívateľom a vlastníkom lesov na Slovensku? Dozviete sa v reportáži zameranej na predstavenie národného lesníckeho programu.
 
 
 
 
 
  
 

Úbytok zveri - v prostredí, ktoré v roku 2004 postihla veterná kalamita zaznamenali úbytok raticovej zveri. Ide najmä o lokalitu Vysoké Tatry. Čo budú robiť lesníci na stabilizovanie týchto populácií a prečo prikrmujú zver v národnom parku? Sledujte Halali.
 
 
 
 
 
 
 
  

Zima na Poľane - ukrutné podmienky prežíva zver v tomto ročnom období v CHPO Poľana. Lesníci neustále prikrmujú nielen vo voľných revíroch , ale aj v generačnej zverničke Trnavy. Aké krmivo je pre jeleniu zver najvhodnejšie a naopak , čo jej poľanskí lesníci nepodávajú?
 
 
 
  
  
ŠOPka - štátna ochrana prírody pôsobí na Slovensku už viac ako 50 rokov. Bude zo Slovenska prírodný skanzen? Ako spoznáte v teréne profesionálnezho ochranára?
 
 

Sledujte Halali a adozviete sa aktuálne informácie z diania v slovenskej prírode. Nebude chýbať ani informácia o novej EKOHRE o životnom prostredí, v ktorej môžete vyhrať aj víkendový pobyt v niektorom zo stredísk environmentálnej výchovy.
 
 
 
 
 
 
To najlepšie z Halali - najlepšie reportáže z vysielania tv relácie Halali v rokoch 2000 - 2002  si môžete objednať na adrese: Redakcia Halali, Centrum 1/1, 017 01 Považská Bystrica, tel.: 042-43 40 184, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .
 
Cena za VHS kazetu: 400,- Sk, cena za DVD: 350,- Sk.
 
 
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 470 návštevníkov a žiadni členovia on-line