11. marca 2006  v sobotu o 11.30 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie Halali. 1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 16. marca 2006 so začiatkom o 01.35 hod. a 2. repríza  bude 16. marca 2006 o 16.00 hodine na kanále STV 2.

Obsah relácie:   
 
 
1, Netopiere - reportáž o tajomných živočíchoch, ktoré sú opradené poverami a bosoráctvom. Kde zimujú, prečo sú chránené a či prenášajú choroby sa dozviete od špecialistov zo Štátnej ochrany prírody.
 
 
 
 
  
 
3, Vábenie zveri juniormi - reportáž z 2. ročníka MS juniorov vo vábení zveri vám ponúkne nový pohľad na mladú generáciu vábičov, ktorí nesporne na Slovensku vyrastajú. Ak sa venujete vábeniu určite sledujte - budete mať možnosť zhodnotiť vašu konkurenciu.
 
 

 
  
  
4, Genetika - reportáž o zbere lesných semien a príprave zalesňovania v Tatranskom národnom parku. Odborníci zo Štátnych lesov Tatranského národného parku rozprávajú o význame genofondu lesných drevín a naviac povedia koľko bude stáť zalesňovanie kalamitných plôch v tomto roku.
 
 
 
 
 
  
 
5, Snežnice - poznajú ich predovšetkým poľovníci a lesníci zo severu Slovenska. Na Kysuckom triatlone sa však streli aj takí, ktorí mali snežnice na nohách po prvýkrát.
 
 
 

6, Krutá zima - tohtoročná, vďaka počasiu je naozaj mimoriadne krutá. Spoluprácou občanov s políciou a poľovníkmi sa však podarilo zachrániť srnčeka-gombičkára. Čo má robiť poľovník keď nájde na smrť utrápenú zver?
 
 
 
 
 
 
 


7, Ekohra o životnom prostredí o Myške v zime a zimných spáčoch. Zahrajte sa s Halali.

Vaše námety do vysielania posielajte na adresu:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na telefonicky 0424340184.


 
 
 


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 512 návštevníkov a žiadni členovia on-line