25. marca 2006  v sobotu o 11.35 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na 30. marca 2006 so začiatkom o 01.10 hod. a 2. repríza  bude 30. marca 2006 o 14.50 hodine na kanále STV 2.
Obsah:
 
 
  

1, Majstrovstvá Európy vo vábení jeleňov - reportáž z 8. ročníka jedinečnej súťaže, ktorá sa uskutočnila koncom februára v Salzburgu.
 
 
 
 
  

2, Národné lesnícke centrum - reportáž o význame vzniku národnej lesníckej organizácie, ktorá zlúčila tri doterajšie lesnícke inštitúcie: Lesoprojekt, Lesnícky výskumný ústav a Ústav pre výchovu a vzdelávanie v lesníctve
 
  
 
 
  
 
3, Lavína a lesní robotníci - reportáž z pietneho aktu, ktorý sa uskutočnil 8. marca pri príležitosti 50. výročia pádu lavíny v Kulichovej doline, kde zahynulo 16 lesných robotníkov

 
 
 
  
 
4, Podporí štát spracovanie lesnej biomasy. O výhodách využívania drevnej štiepky sa dozviete v reportáži od odborníkov z MP SR a NLC.

  
 
 
  
 
5, Venerovského memoriál - 42. ročník prestížneho lyžiarskeho preteku sa uskutočnil po prvýkrát pod Roháčmi. Kto stojí na lyžiach ešte žije - tvrdia poľovníci a lesníci.
 
 
 
 
  
 
6, Ekohra o životnom prostredí - Mgr. Miloš Vincík - ekologický inštuktor a deti ZŠ sa Vám predstavia v ekohre "Poznávajme živočíchy"
 

Zahrajte sa spolu s nami a sledujte Halali.
 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 541 návštevníkov a žiadni členovia on-line