14. júla 2007  v sobotu o 11:55 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok  19. júla 2007 so začiatkom o 14:10 hod.  a 2. repríza je v sobotu 21. júla 2007  o 12:50 hodine na STV 2.
Obsah:


1, Ryby v lesoch



Ako sa darí obhospodarovať rybárske revíry v slovenských lesoch? Viac vám prezradia lesníci zo Smoleníc a Liptovského Hrádku. Atraktívne prírodné prostredie v spojení s odborným prístupom pri chove rýb je vždy zárukou kvalitnej rybačky.








2, Celoslovenská súťaž KMPP






Mladí priatelia poľovníctva sa stretli na celoslovenskej súťaži krúžkov mladých priateľov poľovníctva. V tomto roku ju zorganizovali poľovníci zo Senice.







3, Nebezpečné medvede alias Medveďku daj labku.
..



Reportáž o útoku medveďa hnedého na poľovníka v Liptovských Sliačoch. Poškodený Ján Gejdoš sa dodnes lieči zo zranení, ktoré mu spôsobila podráždená šelma. Hovorí, že má z útoku medveďa každý večer traumu, napriek tomu lásku k horám nestratil.






 



Aký je legislatívny štatút ochrany medveďa na Slovensku, kto môže povoliť výnimku na jeho lov, aké škody páchajú medvede a prečo? Dozviete sa v Halali.







4, Svetový unikát



Poľovnícke múzeum vo Svätom Antone patrí medzi svetové unikáty. Iba nedávno otvorili nové expozície, ktoré privítajú aj návštevníkov IX. ročníka ME vo vábení jeleňov. Tie sa uskutočnia 1. septembra v rámci celoslovenských osláv Dní Svätého Huberta.






Sledujte Halali - pravidelnú televíznu reláciu o živote v slovenskej prírode.
Vaše námety do vysielania: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 042 - 43 40 184 (záznamník)

SPOLU TVORME TELEVÍZNU RELÁCIU, KTORÁ ZVIDITEĽNÍ PRÁCU LESNÍKOV, POĽOVNÍKOV A SKUTOČNÝCH OCHRANCOV A MILOVNÍKOV PRÍRODY.

Ďakujeme Vám za Vašu priazeň.






Partneri

Kto je online?

Práve tu je 5153 návštevníkov a žiadni členovia on-line