25. augusta 2007  v sobotu o 10:25 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  štvrtok  30. augusta 2007 so začiatkom o 11:15 hod.  a 2. repríza je v sobotu 1.  septembra  2007  o 15:40 hodine na STV 2.

Z obsahu: Naj Horár 2007 * Tatranská kosa * Bližšie k medveďom * Zelený objektív
1, Naj Horár 2007


Jedinečná súťaž v hľadaní najlepšieho horára roka pokračovala aj v tomto roku. Uskutočnila sa tradične pod organizačným zastrešením Lesov SR š.p., OZ Slovenská Ľupča. Nenechajte si újsť netradičné výkony v netradičných súťažných disciplínach.



2, Tatranská kosa





Prípravu letniny na zimné prikrmovanie spojili tatranskí lesníci aj so súťažou v ručnom kosení trávy. Prečo sa kosia lúky aj v národnom parku? Dozviete sa v Halali.,
 






3, Bližšie k medveďom


Ján Poláček
je jeden z mála ľudí na Slovensku, ktorý sa nebojí medveďov. Rešpekt však pred nimi nestráca. Podarilo sa mu nakrútiť medveďa z piatich metrov. Neveríte? Sledujte Halali.


 
4, Zelený objektív





Aj prostredníctvom fotoaparátu sa dá spoznávať príroda. Nič nové pod slnkom, poviete si, ale pokiaľ sú autormi špičkových fotografií zatiaľ len žiaci základných škôl stojí to za povšimnutie. 








Sledujte Halali - pravidelnú televíznu reláciu o živote v slovenskej prírode.
Vaše námety do vysielania: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 042 - 43 40 184 (záznamník)

SPOLU TVORME TELEVÍZNU RELÁCIU, KTORÁ ZVIDITEĽNÍ PRÁCU LESNÍKOV, POĽOVNÍKOV A SKUTOČNÝCH OCHRANCOV A MILOVNÍKOV PRÍRODY.




Partneri

Kto je online?

Práve tu je 5643 návštevníkov a žiadni členovia on-line