22. septembra 2007  v sobotu o 11:35 hodine na STV DVOJKE sledujte premiéru relácie
 
         
 
1. repríza  tohto vysielania je plánovaná na  nedelu 23. septembra 2007 so začiatkom o 07:10 hod.,  2. repríza je v pondelok 24.  septembra  2007  o 23:25 hodine na STV 2, a 3. repríza je v sobotu 29. septembra 2007 o 12:35 na STV 2.

Z obsahu: Majstrovstvá Európy vo vábení jeleňov * Slávnosť poľovníkov * Deň stromu 2007 * Nový chodník

Majstrovstvá Európy vo vábení jeleňov




Súťaž v imitovaní hlasov jelenej zveri počas ruje. IX. ročníka ME vo vábení jeleňov sa zúčastnilo 23 súťažiacich z 9 štátov Európy. Jedinečná súťaž sa uskutočnila na Slovensku už po druhýkrát.







Slávnosť poľovníkov


Dni Svätého Huberta vo Svätom Antone každoročne patria medzi najvýznamnejšie poľovnícke sviatky na Slovensku. V tomto roku sa uskutočnil už XVII. ročník. Podujatie je zamerané na prezentáciu tradícií a poľovníckych zvykov. Prezentuje širokú škálu aktivít zameraných na ochranu prírody a environmentálnu výchovu.




Deň stromu 2007


Atraktívna prezentácia významu lesov a predovšetkým základnej jednotky lesa - stromu. Význam obhospodarovania lesov vyzdvihuje aj laická verejnosť v ankete, taktiež Zuzana Kronerová ako predstaviteľka lazníčky Zlatky z nezabudnuteľnej komédie Nevera po Slovensky. Reportáž prináša nové tipy pre pravidelných i nových návštevníkov lesníckeho skanzenu v Čiernom Balogu.




Nový chodník




Reportáž zameraná na predstavenie nedávno cyklistického chodníka KRIVOKLÁT pri obci Bolešov. Snaha lesníkov o sprístupnenie lesnej cestnej komunikácie, vybudovanie










Partneri

Kto je online?

Práve tu je 336 návštevníkov a žiadni členovia on-line