Pri hľadaní spojenia príjemného s užitočným, navštívilo viac ako 90 000 „majiteľov voľného času“ minuloročnú výstavu, organizovanú ako ukážku možného využitia voľného času. Pre tých minuloročných, ale i pre nových záujemcov  sa uskutoční tohtoročná výstava VOĽNÝ ČAS 2007. Akcia sa bude konať od 28. februára do 4. marca 2007 vo Výstavnom centre HUNGEXPO v Budapešti.
Organizácia HUNGEXPO Zrt.. ako generálny organizátor výstav FeHoVa (Zbrane - Rybárstvo - Poľovníctvo), SPORT a výstavy Budapest MOTOR, pozýva všetkých priaznivcov pobytu na čerstvom vzduchu v prírode.

Najpopulárnejšia výstava,  FeHoVa  otvára svoju bránu v tomto roku už 14. krát. FeHoVu musíte vidieť! FeHoVa oslovuje tak široké masy poľovníkov a rybárov, ako i všetkých milovníkov prírody. FeHoVu treba vidieť a počuť, lebo jej súčasťou je veľa prednášok zameraných na poľovnícku a rybársku tematiku a celkovo na ochranu prírody. Odborné prednášky budú sprevádzané širokou škálou tematických ukážok.


Poľovníctvo vo svete

FeHoVu musíte vidieť, ale nie iba kvôli zveri ale aj kvôli rybám. Téma rybárstva bude v tomto roku značne rozšírená. Tí, ktorí hľadajú špičkovú rybársku techniku si na FeHoVe prídu na svoje. Samozrejme, budú si môcť vyberať medzi praxou overenými rybárskymi výstrojmi.

Na FeHoVe sa musia zúčastniť aj tí, ktorí sa chcú zoznámiť so svetovým poľovníctvom. Budú ponúknuté veľmi zaujímavé poľovnícke výlety do všetkých krajín sveta. 

Pri plnej obsadenosti ... 

Výstava sa uskutoční vo výstavných halách B a C a v hale č. 16 Budapeštianskeho výstavného centra HUNDEXPO. Na najväčšej ploche vo výstavnej hale C  bude vystavená rybárska expozícia. Ešte nikdy sa výstavy nezúčastnilo toľko vystavovateľov v tomto obore, ako v tomto roku. Zaručené sú široké možnosti rybárskeho vyžitia.

Hlavný organizátor výstav Hungexpo Zrt. spolu s Maďarskou poľovníckou komorou  pripravuje poľovnícku expozíciu. V tomto roku využijú možnosť viacerí zahraniční záujemcovia, z ktorých si najväčšiu výstavnú plochu prenajali vystavovatelia zo Slovenska. Podrobný program ako i spravodaj FeHoVy bude dostupný na internetovej web stránke FeHoVy  www.fehova.hu ako i na Poľovníckej informačnej databáze www.polovnictvo.com.

Odborné školy, ktoré majú záujem o skupinovú návštevu FeHoVy  (viac ako 15 žiakov alebo študentov), môžu sa prihlásiť na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a po vyplnení a odoslaní prihlasovacieho kupónu budú mať zabezpečený bezplatný vstup.

Poľovnícke organizácie ktoré majú záujem navštíviť FoHoVu skupinovou formou (15 a viac osôb v jednej skupine), nech sa prihlásia na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  a po predložení vyplnených a orazítkovaných prihlasovacích kupónov budú mať vstupné 800 Ft namiesto 1600. 


Partneri

Kto je online?

Práve tu je 237 návštevníkov a žiadni členovia on-line