Pruraznost do dreva zalezi na mnoha faktorech a jednim je tezky sip a na 60 liberni luk je treba v tomto smeru mit sip tezky 700 grains a pak zalezi na hrotu ktery muze byt listovy /trade point / ci jehlovy a anglicani pouzivali nejmene desitku ruznych hrotu pro ruzne terce ruzne hroty ,co ja delal pokusy s timto lukem,tak jsem pouzival listoveho hrotu vyrobeny z pasove prerezavaci pily na kovy a tak asi ze vzdalenosti 5m se mi tento hrot podarilo zarazit 6-7 cm do borovicoveho dreva a hrot sel o neco hloubeji kdyz narazil po vlaknech dreva ,to bylo vyschle drevo a pokud je to strom co je zeleny jako je briza ,javor ,topol atd hrot se do stromu zaryje na plnou svoji delku a to v mem pripade bylo plnych 7,5 cm ,drevem lepe pronikaji hroty co jsou ostre nabrousene ,zatimco plech lepe probiji spicate hroty diamantoveho profilu co maji ostre nabrousene hrany ,nakonec tento hrot tez vnika dobre do dreva a tak lehce probije jeden palec borovice ,neverte filmum Hollywoodu ,ze se necha lehce vytahnout sip ze dreveneho dostavniku ty vystrelene z kratke vzdalenosti se tam zaryly asi 2 cm .
taak už je všetko nastavené.. ide to tam kam má.. teda občas nie :] ale som spoko nato že som mal takmer štvor mesačnú prestávku je to OK... a inak aj ja som si dnes tak ako ty včera stihol švihnúť tetivou po ruke.. :{.
Zdravim. predam kladkovy luk PSE X-force HF 7 natah 27", + modul na natah 28" 60 lbs
<br/>Luk je bez prislusenstva ak by mal niekto zaujem tel.-0918337920
Zdravím8-L , tak chystá sa toho roku niekto z vás aj loviť, alebo budú sa na tomto fore nadalej rozoberať len typy a triky o lukoch a veciach okolo ních????:-p:-p
<br/>Keď tu toto forum vzniklo každý len nadával prečo u nás nechcu povoliť lov lukom, aké by to bolo super keby to povolili a teras keď to už je povolené (v oborách) zrazu Búúúm nastalo ticho:D88
Tak napíš kde a načo?? alebo ak chceš napíš mi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .........aj ja mam záujem loviť a vymeniť si skúsenosti8-L8-L
Sorry foldes to nepatrilo tebe,mal som na mysli niekoho ineho ,teda bowhunter123.
<br/>Ale tvoj prispevok som cital ako posledny tak som nahodou klikol na tvoj nick
saaakra ani nehovor.. nakoniec sa to všetko po..... :{ .. no nemal som tam ísť loviť len na safari.. no vieš ako to niekedy chodí .. na poslednú chvílu sa do toho niečo dostane a potom to musí ísť bokom.. no dúfam že na budúci rok to už pôjde.. no nejaký zážitok potom napísať môžem ale lovecký nebude