Tak zas:
<br/>Takže takto, suma za dve noci je 800,- Sk na číslo účtu 0330356624/0900, do správy pre prijímateľa prosím uviesť nick. Záujemcovie prosím uhraďte sumu čo najskôr, pretože musím zaplatiť zálohu za chatu. Tí, ktorí prídu len na jednu noc, pošlite mi 500,- Sk. Ja zariadim suroviny na guľáš a žinčicu s ovčím syrom. Ak má niekto nejaké možnosti (zálesák ), uvítam každú pomoc. Zraz bude v piatok od obeda, to už budem na chate. Pije sa všetko čo tečie. Pre tých čo neboli vlani. Chata je elektrifikovaná, má vybavenú kuchyňu, sprchovací kút a dve WC. Fotky nájdete v mojej galérii. Osoby mladšie ako 18 rokov nehláste sa. Zbrane na stretnutie nenoste. Uvítam všetky podnety a návrhy. Tak, ako mi budú chodiť peniaze na účet, budem zverejňovať mená prihlásených. samozrejme pozývam Takiho, Laciho a Peťa (právnik PID) ale len ak budú také fajné halászlé ako vlani ... Takže hor sa do prihlasovania a v v júni dovidenia
Vazeny moji kolegovia polovnici a prispievatelia,aj ked som zrejme o hodne mladsi odvas velmi by som sa chcel zucasnit no zrejme mi to pracovne povinosti nedovolia a preto sa pytam,
<br/>bolo by mozne zaplatiti a prislubit ucast aj posledne 3dni pred stretnutim????
<br/>ak ano a mohol by som sa zucasnit tak na 100% somnov ratajte;)
Mě je čerstvě po 18 letech a možná taky své tělo dopravím na tuto exkluzivní akci.....možná i s jednou osobou navíc. Proto bych také v případě mojí účasti platbu provedl v termínu pozdějším.......Johny nějak se domluvíme na ceně:]:]:]:]
Mám jeden návrh. Mohli by ste ma začať mlátiť až potom ako sa s vami zoznámim?
<br/>Kôli tomu vlastne idem dobrovolne na smrť. AK už mám tam na Liptove skapať, tak nech som aspom bohatší o pár známich. 8-L